Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Стоп за ГМО во Македонија! Петиција!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="goodgod" data-source="post: 257240" data-attributes="member: 2280"><p>Одамна го прочитав тоа за Пелагонија, ете денеска што напиша Софија на профилот.</p><p></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Gruevski denes idev i prasuev po prodavnicite za deklaracija na nivnite proizvodi,i znaes na sto naidov ni edna prodavnica nema deklaracija za zelencukot i ovosjeto,ne se znae ni od kaj se ni sto se,gruevski ako veke vodis drzava treba da znaes deka hranata e osnoven i najvazen faktor za covekovoto postoenje.I toa sto otpadokot doaga ovde od cel svet,i uste nemas nikakvi natpisi kakva e toa hrana dali e gmo,ogranaska ili so pesticidi,so ova gruevski ke se soocis so ogromna katastrofa nasoro u proizvostvo,ke dojdat 10 musterii denes kaj prodavacive i ke im baraat deklaracii,ovie nemaat da im dadat,musteriite nema da kupat,prekupecot toa sto vlozil ke si frli u kontejner,pa nareden pat koa ke ide kaj zemjodelecot ke mu bara organaska hrana,ovoj nema da ima da mu dade,pa preprodavacot nema da kupi i od zemjodelecot i zemjodelecot ke propadne gruevski,nikakvi tvoi subvencii nema da mu pomognat,zatoa sto narodot se svesti poleka i saka da znae sto jade,deklaracii i natpisi na hrana da ima,dal e gmo,dal organska ili so pesticidi,vo slucaj da nema natpisi i deklaracii,neka ne spie tvojava inspekcija,narodot nema da ja kupuva hranata,ne e glup da si rani familija so gubre-otpad od svetot,pa ti kao eftino ja kupues od niv,im ja prodavas na narodot a so toa mislat lugevo kao ti si dobar kon niv-a ti po avtomatizam si nivni trujac na niv i na nivnite deca.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goodgod, post: 257240, member: 2280"] Одамна го прочитав тоа за Пелагонија, ете денеска што напиша Софија на профилот. [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Gruevski denes idev i prasuev po prodavnicite za deklaracija na nivnite proizvodi,i znaes na sto naidov ni edna prodavnica nema deklaracija za zelencukot i ovosjeto,ne se znae ni od kaj se ni sto se,gruevski ako veke vodis drzava treba da znaes deka hranata e osnoven i najvazen faktor za covekovoto postoenje.I toa sto otpadokot doaga ovde od cel svet,i uste nemas nikakvi natpisi kakva e toa hrana dali e gmo,ogranaska ili so pesticidi,so ova gruevski ke se soocis so ogromna katastrofa nasoro u proizvostvo,ke dojdat 10 musterii denes kaj prodavacive i ke im baraat deklaracii,ovie nemaat da im dadat,musteriite nema da kupat,prekupecot toa sto vlozil ke si frli u kontejner,pa nareden pat koa ke ide kaj zemjodelecot ke mu bara organaska hrana,ovoj nema da ima da mu dade,pa preprodavacot nema da kupi i od zemjodelecot i zemjodelecot ke propadne gruevski,nikakvi tvoi subvencii nema da mu pomognat,zatoa sto narodot se svesti poleka i saka da znae sto jade,deklaracii i natpisi na hrana da ima,dal e gmo,dal organska ili so pesticidi,vo slucaj da nema natpisi i deklaracii,neka ne spie tvojava inspekcija,narodot nema da ja kupuva hranata,ne e glup da si rani familija so gubre-otpad od svetot,pa ti kao eftino ja kupues od niv,im ja prodavas na narodot a so toa mislat lugevo kao ti si dobar kon niv-a ti po avtomatizam si nivni trujac na niv i na nivnite deca.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Кулинарство и исхрана
Готвење и рецепти
Стоп за ГМО во Македонија! Петиција!
На врв
Bottom