Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Според што ги цените луѓето?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 261661" data-attributes="member: 2740"><p>Воведот испадна дека постојат добри луѓе кои се спремни секогаш да помогнат и луѓе со факултет - деца на сатаната.</p><p>А и ароганцијата нема врска со добрина. Ни тоа што некој бира со кого да прави муабет.</p><p>И јас не сакам да бидам во сечие друштво, ни па секој да го почастам со мое присуство. Ни на секој да трошам зборови.</p><p>Наречи ме и арогантна, ама не злобна и безчуствителна. Тоа нема никаква врска едно со друго. Исто и со факултетот. Ако некој само поради тоа што завршил факултет се смета нешто погоре од тебе, тогаш мора да знаеш дека се работи за врло искомлексирана особа.</p><p>Мора секој да знае дека никој не може да биде над нас повеќе од она што ние би дозволиле и никој не може да биде подобар од тебе освен ако ти не го гледаш како таков.</p><p>Никаде нема пишани правила дека има мерила за ценење на личноста.</p><p>Може јас ги сметам за тапчовци оние со факултет, без две три бедни реченици во речник, а ги ценам оние со основно а со дупла мудрост од луѓе со завршени 4 факултети. И?</p><p>Факултетот нема врска со муабетов.</p><p>Ни насловот на темата со воведот.</p><p></p><p>Ваљда зошто е замислено да биде наслов од триесетина букви а не цел расказ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 261661, member: 2740"] Воведот испадна дека постојат добри луѓе кои се спремни секогаш да помогнат и луѓе со факултет - деца на сатаната. А и ароганцијата нема врска со добрина. Ни тоа што некој бира со кого да прави муабет. И јас не сакам да бидам во сечие друштво, ни па секој да го почастам со мое присуство. Ни на секој да трошам зборови. Наречи ме и арогантна, ама не злобна и безчуствителна. Тоа нема никаква врска едно со друго. Исто и со факултетот. Ако некој само поради тоа што завршил факултет се смета нешто погоре од тебе, тогаш мора да знаеш дека се работи за врло искомлексирана особа. Мора секој да знае дека никој не може да биде над нас повеќе од она што ние би дозволиле и никој не може да биде подобар од тебе освен ако ти не го гледаш како таков. Никаде нема пишани правила дека има мерила за ценење на личноста. Може јас ги сметам за тапчовци оние со факултет, без две три бедни реченици во речник, а ги ценам оние со основно а со дупла мудрост од луѓе со завршени 4 факултети. И? Факултетот нема врска со муабетов. Ни насловот на темата со воведот. Ваљда зошто е замислено да биде наслов од триесетина букви а не цел расказ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Според што ги цените луѓето?
На врв
Bottom