Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Спомени од школските денови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 192044" data-attributes="member: 146"><p>Сфе би даја само едн дн да отиду па у школу, да га осету онј убаф осеќај, да га чују прво ѕвонче, ташњу под клупу да гу ставу..</p><p>Ја незнам кд сга би седеја у исту просторију сс триесе деца... никад</p><p>Нема ништо подобро од школско дружење, од спомени и дешафке на час,по ходници, по сендвичаре на голем одмор...</p><p>Сакам па да га чују шкрипење на креду по таблу, да иду да тражу вишак девојче упссс вишак столче : )) сунгер, пенкало...</p><p>Некој спомна симпатие, ја бш на такф начин се заљуби у едно девојче, беше на сред час да тражу таблицу по математику,</p><p>улегна у клас куде што имаше само женски ( мислу дека само 1 мушко учеше сс њима)</p><p>Стана девојче и ми гу даде таблицу, толко беше убава.... слатка, милааа</p><p>Даде ми гу сс осмех : )</p><p>После кд ву гу врати, запознасмо се...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 192044, member: 146"] Сфе би даја само едн дн да отиду па у школу, да га осету онј убаф осеќај, да га чују прво ѕвонче, ташњу под клупу да гу ставу.. Ја незнам кд сга би седеја у исту просторију сс триесе деца... никад Нема ништо подобро од школско дружење, од спомени и дешафке на час,по ходници, по сендвичаре на голем одмор... Сакам па да га чују шкрипење на креду по таблу, да иду да тражу вишак девојче упссс вишак столче : )) сунгер, пенкало... Некој спомна симпатие, ја бш на такф начин се заљуби у едно девојче, беше на сред час да тражу таблицу по математику, улегна у клас куде што имаше само женски ( мислу дека само 1 мушко учеше сс њима) Стана девојче и ми гу даде таблицу, толко беше убава.... слатка, милааа Даде ми гу сс осмех : ) После кд ву гу врати, запознасмо се... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Спомени од школските денови
На врв
Bottom