Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Споделување и дарежливост
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 262640" data-attributes="member: 229"><p>Ја споив темата со веќе постоечката, и го сменив насловот на македонски, се надевам не е проблем.</p><p></p><p>Инаку ова е дел од емоционалната интелигенција на човекот. Емпатија т.е. соживување со туѓата ситуација мене ми се случува доста често.</p><p>Едноставно не можам да го игнорирам фактот дека некому му недостига нешто. Секогаш кога ќе видам просјак, а имам пари при рака, без двоумење давам.</p><p>Општо сум таква личност, уживам да почестам некого, тоа ми е ко некој вид на почит спрема личноста, ко благодарност што ги имам во животов.</p><p>Последно што направив, ги собрав сите алишта кои веќе не ги носам и не ми се таман, и ги дадов на две личности за кои знам дека им беа потребни.</p><p>Аплаузи, медаљи и пофалници не ми требаат. Правам нешто што секој би требало да го прави, не смислувам квантна физика.</p><p>Еднаш бев сведок на ситуација кога бивша другарка се излаја пред сите присутни како на неа не ѝ било таман фустанчето, па го дала на посиромашново девојче (кое во моментот баш тоа фустанче го носеше), и тој поглед беше еден од најболните и најзасрамените кои ги имам видено. Од тој момент се грозам и од самата помисла да спомнам такво нешто, а не пак да барам признание за својата „великодушност“.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 262640, member: 229"] Ја споив темата со веќе постоечката, и го сменив насловот на македонски, се надевам не е проблем. Инаку ова е дел од емоционалната интелигенција на човекот. Емпатија т.е. соживување со туѓата ситуација мене ми се случува доста често. Едноставно не можам да го игнорирам фактот дека некому му недостига нешто. Секогаш кога ќе видам просјак, а имам пари при рака, без двоумење давам. Општо сум таква личност, уживам да почестам некого, тоа ми е ко некој вид на почит спрема личноста, ко благодарност што ги имам во животов. Последно што направив, ги собрав сите алишта кои веќе не ги носам и не ми се таман, и ги дадов на две личности за кои знам дека им беа потребни. Аплаузи, медаљи и пофалници не ми требаат. Правам нешто што секој би требало да го прави, не смислувам квантна физика. Еднаш бев сведок на ситуација кога бивша другарка се излаја пред сите присутни како на неа не ѝ било таман фустанчето, па го дала на посиромашново девојче (кое во моментот баш тоа фустанче го носеше), и тој поглед беше еден од најболните и најзасрамените кои ги имам видено. Од тој момент се грозам и од самата помисла да спомнам такво нешто, а не пак да барам признание за својата „великодушност“. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Споделување и дарежливост
На врв
Bottom