Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Споделување и дарежливост
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 122721" data-attributes="member: 193"><p>До сега 2 деца кои биле удрени од несовесни возачи ги имам пренесено во болница.Не можев да гледам како беспомошно лежи 5 годишно детенце кое сакало со точак да премине улица несакајки никој да му се доближи и да види дали е живо ништо повеќе.Го качив во кола внимателно и го пренесов.</p><p></p><p>Под мене живеат маж и жена пензионери.Немаат автомобил.Стариот во неколку наврати добива мали срцеви удари.Во 3/4 наутро ми ѕвонат на врата и ме замолуваат да го пренесам до кардиологија.Никогаш не сум направил проблем.</p><p>Се сеќавам дека последен пат кога беа минусните температури и тоа една од најладните ноќи мрзнев пред кардиологија во 4 ипол наутро.</p><p>Не се чуствувам хумано од причина што тоа го правам само затоа што најверојатно сум човек и не можам да гледам безпомошни луѓе.</p><p>Колку можам да помогнам помагам кога можам.Ама далеку сум од мајка тереза.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 122721, member: 193"] До сега 2 деца кои биле удрени од несовесни возачи ги имам пренесено во болница.Не можев да гледам како беспомошно лежи 5 годишно детенце кое сакало со точак да премине улица несакајки никој да му се доближи и да види дали е живо ништо повеќе.Го качив во кола внимателно и го пренесов. Под мене живеат маж и жена пензионери.Немаат автомобил.Стариот во неколку наврати добива мали срцеви удари.Во 3/4 наутро ми ѕвонат на врата и ме замолуваат да го пренесам до кардиологија.Никогаш не сум направил проблем. Се сеќавам дека последен пат кога беа минусните температури и тоа една од најладните ноќи мрзнев пред кардиологија во 4 ипол наутро. Не се чуствувам хумано од причина што тоа го правам само затоа што најверојатно сум човек и не можам да гледам безпомошни луѓе. Колку можам да помогнам помагам кога можам.Ама далеку сум од мајка тереза. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Споделување и дарежливост
На врв
Bottom