Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Собиранки.... (договарање - тука)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 208435" data-attributes="member: 779"><p>Јас ќе идам Скопје од 5ти до 8ми март (вероватно) по повод денот на жените, и малку на саемот ќе одам (демек деловен човек), и после да направам една историска слика под ташаците на Букефал, и после да ви се помочам еднаш во вардарот- да ви вратам за вие шо прајте на лето....во еден здив кажано- випрамтуризам! </p><p>Ќе го земам и гонзо и парвати ми викаа- сакале да се фураат по кафаните....некој ако сака да се подружиме нека пишит број во пп најкасно до ден 03.03.2013 (денот на лезбејките) и ќе му се јавам, жими мајка.</p><p>Македонија вечна!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 208435, member: 779"] Јас ќе идам Скопје од 5ти до 8ми март (вероватно) по повод денот на жените, и малку на саемот ќе одам (демек деловен човек), и после да направам една историска слика под ташаците на Букефал, и после да ви се помочам еднаш во вардарот- да ви вратам за вие шо прајте на лето....во еден здив кажано- випрамтуризам! Ќе го земам и гонзо и парвати ми викаа- сакале да се фураат по кафаните....некој ако сака да се подружиме нека пишит број во пп најкасно до ден 03.03.2013 (денот на лезбејките) и ќе му се јавам, жими мајка. Македонија вечна! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Собиранки.... (договарање - тука)
На врв
Bottom