Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Собиранка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Stojne" data-source="post: 372261" data-attributes="member: 5905"><p>Koja sum jas da baram da se zatvori forumot? Jas sum clen na ovoj forum pet godini i gledam deka nema air od postoenjeto na ovoj forum. Kazav zasto. A toa sto ne sum dosla e moja rabota, gledam od komentarite deka nikoj ne doaga na sobirankite. Kako togas se sobirate? Tuka na forumov site ili poveceto odgovaraat deka nema da dojdat. Neznam sto si se navredil od mojot komentar deka ne mozeme da se usoglasime za tema sobiranka. Koja e smislata da postoi ovoj forum ako ne znam koj e moderator i ako gledam i ja(a mozebi i drugite clenovi) deka toj moderator nisto ne pravi na forumov? Forumov e katastrofa, nisto ne se menuva na nego. I ti uste velis deka imalo nekoj sto rabotel na istiot ovoj forum. A za drugi forumi ce razmislam. Ne mozev a da ne odgovoram ovoj pat.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Stojne, post: 372261, member: 5905"] Koja sum jas da baram da se zatvori forumot? Jas sum clen na ovoj forum pet godini i gledam deka nema air od postoenjeto na ovoj forum. Kazav zasto. A toa sto ne sum dosla e moja rabota, gledam od komentarite deka nikoj ne doaga na sobirankite. Kako togas se sobirate? Tuka na forumov site ili poveceto odgovaraat deka nema da dojdat. Neznam sto si se navredil od mojot komentar deka ne mozeme da se usoglasime za tema sobiranka. Koja e smislata da postoi ovoj forum ako ne znam koj e moderator i ako gledam i ja(a mozebi i drugite clenovi) deka toj moderator nisto ne pravi na forumov? Forumov e katastrofa, nisto ne se menuva na nego. I ti uste velis deka imalo nekoj sto rabotel na istiot ovoj forum. A za drugi forumi ce razmislam. Ne mozev a da ne odgovoram ovoj pat. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Собиранка
На врв
Bottom