Собиранка

Ќе одиш на собиранкава?


  • Вкупно гласале
    12
  • Poll closed .

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,471
1,199
1,133
Членови, модератори, дупли јузери и сите останати што велите еднаш вистински да ја реализираме собиранкава?
Предлог петок 6 јуни, 21 часот, Лезет, Мезе бар или каде и да сакате.

Дајте предлог ако размислувате поинаку и пожелно е да гласате во анкета
 

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,687
3,865
1,183
Членови, модератори, дупли јузери и сите останати што велите еднаш вистински да ја реализираме собиранкава?
Предлог петок 6 јуни, 21 часот, Лезет, Мезе бар или каде и да сакате.

Дајте предлог ако размислувате поинаку и пожелно е да гласате во анкета
6ти е сабота :zelen
 

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,471
1,199
1,133
Ме решивте одма, еднаш собиранка да не може да направиме О.О