Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Смртна казна
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 55968" data-attributes="member: 229"><p>Психопат со откачена жичка, не може да се врати назад, па да биде подложуван на казни или што ти знам, со надеж дека ќе се покае. Може некоја минимална промена, или едноставно ќе му се втера во мозокот дека направил грешка, но никогаш нема да се знае колку и дали навистина се покајал. исто ти е ако човек изгуби некој екстремитет, може да се најде замена, но не е тоа она вистинското.</p><p>Затоа, пролонгирање на животот на таквите - не фала. Молим лепо седни си на столица and enjoy the ride.</p><p>Секако, со цврсти докази и во поекстремни случаи.</p><p>За паразит што не чувствува ништо, премија е да остане само во затвор. Џабе самици и тепања, џабе се’, тој ќе си остане ко растение. Само ќе го хранат таму и ќе живее дури други скапуваат поради него.</p><p>Не велам дека е тотално фер, не можеме ние да судиме за туѓ живот, ама пак не можел и не смеел ни тој.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 55968, member: 229"] Психопат со откачена жичка, не може да се врати назад, па да биде подложуван на казни или што ти знам, со надеж дека ќе се покае. Може некоја минимална промена, или едноставно ќе му се втера во мозокот дека направил грешка, но никогаш нема да се знае колку и дали навистина се покајал. исто ти е ако човек изгуби некој екстремитет, може да се најде замена, но не е тоа она вистинското. Затоа, пролонгирање на животот на таквите - не фала. Молим лепо седни си на столица and enjoy the ride. Секако, со цврсти докази и во поекстремни случаи. За паразит што не чувствува ништо, премија е да остане само во затвор. Џабе самици и тепања, џабе се’, тој ќе си остане ко растение. Само ќе го хранат таму и ќе живее дури други скапуваат поради него. Не велам дека е тотално фер, не можеме ние да судиме за туѓ живот, ама пак не можел и не смеел ни тој. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Смртна казна
На врв
Bottom