Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Смртна казна
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 229063" data-attributes="member: 2740"><p>Баш сега изгледав еден документарец за смртната казна.</p><p><span style="font-size: 22px"><strong><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 19px"><span style="font-size: 12px">Into The Abyss</span></span></span></span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Без разлика каков е човекот, дали чесен граѓанин или силувач и убиец, тој има право да живее и никој нема право да му го прекрати тоа право. Од каде му право на тој некој извршител на законот да изиграва Бог, да суди и да казнува? Смртната казна е исто убиство. Зошто да не му судиме на тој што ја извршил и направил убиство? Кога веќе законот се води спрема верата, нека се игра по правилата.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Не оправдувам смртни казни и строго сум против тоа. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 229063, member: 2740"] Баш сега изгледав еден документарец за смртната казна. [SIZE=6][B][FONT=arial][COLOR=#000000][SIZE=19px][SIZE=3]Into The Abyss[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3]Без разлика каков е човекот, дали чесен граѓанин или силувач и убиец, тој има право да живее и никој нема право да му го прекрати тоа право. Од каде му право на тој некој извршител на законот да изиграва Бог, да суди и да казнува? Смртната казна е исто убиство. Зошто да не му судиме на тој што ја извршил и направил убиство? Кога веќе законот се води спрема верата, нека се игра по правилата.[/SIZE] [SIZE=3]Не оправдувам смртни казни и строго сум против тоа. [/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Смртна казна
На врв
Bottom