Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Случки од нашето детство
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Browny" data-source="post: 365152" data-attributes="member: 5408"><p>Многу ми е смешно кога ќе помислам на друштвото од детството.Бевме 6 вкупно,3 момчиња,3 девојчиња,3ца навиваа за јувентус,а 3ца за интер,3ца шутираа со лева нога,3ца со десна. Не се прибиравме,само со полиција .</p><p>Кога почнавме да одиме на училиште имавме симпатии се разбира,но не сакавме да не дознаат машките од друштво дојдовме до идеја да имаме љубовно дрво.Кога се пентаревме секоја си имаше свое место каде седи и бевме потпишани заедно до сипатијата со срциња со се.Подоцна ни текна да имаме дрво кое што ќе ни биде дневна соба,па и кујна и се,само сфативме дека за тоалет е неизводлово па малку се разочаравме.</p><p>Еее колку беа возбудени другарките кога ме видоа пред зграда (дека бев кај баби ми на гости) дека немале трпение веќе за да ми кажат какво место нашле за криенка.Контејнери.. лелеее кога ми кажаа ќе се онесвестев.Ама што да се прави мора да се почитува нивниот труд,кој знае колку мислеле за да им текне и така 3те се криевме по кантине.</p><p>Но дефинитовно незаборавен период од животот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Browny, post: 365152, member: 5408"] Многу ми е смешно кога ќе помислам на друштвото од детството.Бевме 6 вкупно,3 момчиња,3 девојчиња,3ца навиваа за јувентус,а 3ца за интер,3ца шутираа со лева нога,3ца со десна. Не се прибиравме,само со полиција . Кога почнавме да одиме на училиште имавме симпатии се разбира,но не сакавме да не дознаат машките од друштво дојдовме до идеја да имаме љубовно дрво.Кога се пентаревме секоја си имаше свое место каде седи и бевме потпишани заедно до сипатијата со срциња со се.Подоцна ни текна да имаме дрво кое што ќе ни биде дневна соба,па и кујна и се,само сфативме дека за тоалет е неизводлово па малку се разочаравме. Еее колку беа возбудени другарките кога ме видоа пред зграда (дека бев кај баби ми на гости) дека немале трпение веќе за да ми кажат какво место нашле за криенка.Контејнери.. лелеее кога ми кажаа ќе се онесвестев.Ама што да се прави мора да се почитува нивниот труд,кој знае колку мислеле за да им текне и така 3те се криевме по кантине. Но дефинитовно незаборавен период од животот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Случки од нашето детство
На врв
Bottom