Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Серии - Општи дискусии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 338342" data-attributes="member: 272"><p>Се праев малце на тошо да видам кој како би изреагирал на новава епизода. Искрен да сум, не ми се допаѓа на кај се` ова води. Се гледа една претенциозност која се убацува уште од 3та сезона (откако овој се џиткоса). Ќе речам ај го оживејаа Шеки (исто како и во книгата) ама сеа со овој типов, па оќе па нејќе па дали се трипови или рандом анксиозност го дрма.... Едина светла точка можеби е што беше доста комична на моменти - сцената со Лестрад и Мери ме пукна од смеење. </p><p>Крајот по малку предвидлив, бар за првичната смрт на невестата, иако случајот и не беше така лош (ако се изглоде сите останати непотребни трипови). Но се кладам Дојл да ја погледнел епизодава би рекол дека е препумпано и без концепт. Да беше епизодата само случајот со невестата и тук таму комичните сцени, ќе имаше подобар шмек. Се` друго беше излишно. Проблемот е што сакаат да ја исфилмуваат секоја негова појава како биографско дело а се` помалку се навртуваат на неговите случаи, што е првичната идеја на Шерлок Холмс. Ако станува монотоно за гледачите, подобро нека ја завршат и толку, отколку да праат преквели, секвели и други „еклери“ па да заташкаат по патот по кој тргнале.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 338342, member: 272"] Се праев малце на тошо да видам кој како би изреагирал на новава епизода. Искрен да сум, не ми се допаѓа на кај се` ова води. Се гледа една претенциозност која се убацува уште од 3та сезона (откако овој се џиткоса). Ќе речам ај го оживејаа Шеки (исто како и во книгата) ама сеа со овој типов, па оќе па нејќе па дали се трипови или рандом анксиозност го дрма.... Едина светла точка можеби е што беше доста комична на моменти - сцената со Лестрад и Мери ме пукна од смеење. Крајот по малку предвидлив, бар за првичната смрт на невестата, иако случајот и не беше така лош (ако се изглоде сите останати непотребни трипови). Но се кладам Дојл да ја погледнел епизодава би рекол дека е препумпано и без концепт. Да беше епизодата само случајот со невестата и тук таму комичните сцени, ќе имаше подобар шмек. Се` друго беше излишно. Проблемот е што сакаат да ја исфилмуваат секоја негова појава како биографско дело а се` помалку се навртуваат на неговите случаи, што е првичната идеја на Шерлок Холмс. Ако станува монотоно за гледачите, подобро нека ја завршат и толку, отколку да праат преквели, секвели и други „еклери“ па да заташкаат по патот по кој тргнале. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Серии - Општи дискусии
На врв
Bottom