Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Серии - Општи дискусии
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 259522" data-attributes="member: 2070"><p>Многу фама се крена околу серијава,па прочачкав малку на википедија да видам за што се работи. Серијата започнува од шести октомври на lifetime,а јас едвај чекам да започне.Мислам Jenna Dewan игра една од главните улоги,значи нема шанси серијата да е лоша.Мразам да кажам на почеток,но моите очекувања се превисоки.Не знам што да очекувам,но мислам дека ќе биде нешто слично на Волшебнички. Како и да е,вреди да се погледне и да и се даде шанса.</p><p>Дали вие веќе слушнавте за серијата?Планирате ли да ја гледате и какви се вашите очекувања за неа?</p><p></p><p>[ATTACH=full]17819[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]17820[/ATTACH] </p><p></p><p>[media=youtube]Lnr_6ebgxbs[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 259522, member: 2070"] Многу фама се крена околу серијава,па прочачкав малку на википедија да видам за што се работи. Серијата започнува од шести октомври на lifetime,а јас едвај чекам да започне.Мислам Jenna Dewan игра една од главните улоги,значи нема шанси серијата да е лоша.Мразам да кажам на почеток,но моите очекувања се превисоки.Не знам што да очекувам,но мислам дека ќе биде нешто слично на Волшебнички. Како и да е,вреди да се погледне и да и се даде шанса. Дали вие веќе слушнавте за серијата?Планирате ли да ја гледате и какви се вашите очекувања за неа? [ATTACH=full]17819[/ATTACH] [ATTACH=full]17820[/ATTACH] [media=youtube]Lnr_6ebgxbs[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Серии - Општи дискусии
На врв
Bottom