Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Селективност на полот пред раѓање
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Hkakashi" data-source="post: 198546" data-attributes="member: 1256"><p>Прво и основно кт е мушко дете, остануе да ти трае <u>презиме.</u> Мене ако су ми и двете женски, полко ке преболу што они нема да живив у куќу куде што су се родиле и може да се деси куќу да ми гу продадев него што ке ми га снема презиме. Друго не му е лко на свакога родитела(<u>посебно на мушкога</u>) да знае што ке прави женско кт ке порасне. Сви знаемо дека нема другарка коју не смо гу замислувале голу и тија такви работе. Замисли ти некој керкичку да ти гу замислу голу. Сви знаемо кт смо биле млади, само сакамо да наденемо нешто и сл. Мислу дека е довољно да разбереш.</p><p>Шип*ари што работив тој не ме ни чуди кт су дива раса никој ги нејќе и што силуев си ги сестре све у име на лозу. Незнам и зашто мора да се абортира ако прво дете ги е женско кт они се множив како глусци. Од 8 деца сигурно некое мушко ке искочи.</p><p>Како и да е, не значи дека ако имам керке дека нема да ги прифату и ке ги контролирам и нема да ги давам да имав беќари до 3 годину средњу и сл.</p><p><span style="font-size: 10px">За горе наведено извињавам се ако сам увредија некога родитела што има девојче, али тој е мое мислење и ви кажују стварно како е, не ви га шминкам.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p><p><span style="font-size: 10px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hkakashi, post: 198546, member: 1256"] Прво и основно кт е мушко дете, остануе да ти трае [U]презиме.[/U] Мене ако су ми и двете женски, полко ке преболу што они нема да живив у куќу куде што су се родиле и може да се деси куќу да ми гу продадев него што ке ми га снема презиме. Друго не му е лко на свакога родитела([U]посебно на мушкога[/U]) да знае што ке прави женско кт ке порасне. Сви знаемо дека нема другарка коју не смо гу замислувале голу и тија такви работе. Замисли ти некој керкичку да ти гу замислу голу. Сви знаемо кт смо биле млади, само сакамо да наденемо нешто и сл. Мислу дека е довољно да разбереш. Шип*ари што работив тој не ме ни чуди кт су дива раса никој ги нејќе и што силуев си ги сестре све у име на лозу. Незнам и зашто мора да се абортира ако прво дете ги е женско кт они се множив како глусци. Од 8 деца сигурно некое мушко ке искочи. Како и да е, не значи дека ако имам керке дека нема да ги прифату и ке ги контролирам и нема да ги давам да имав беќари до 3 годину средњу и сл. [SIZE=2]За горе наведено извињавам се ако сам увредија некога родитела што има девојче, али тој е мое мислење и ви кажују стварно како е, не ви га шминкам. [/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Бременост
Селективност на полот пред раѓање
На врв
Bottom