Секојдневие & Хоби

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Зашо вака ми праиш бе? (facepalm)
Има категорија за хоби,а под ова секојдневие незнам шо подразбираш.Дај некој вовед,глупо е вака.

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
На што се трошат 24 часа од денот.
Ако не ви се допадна темава, нека иде :)

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
На што се трошат 24 часа од денот.
Ако не ви се допадна темава, нека иде :)

Не е прашање дали ни се допаѓа темата или не. Едноставно, не можеш да отвориш тема и да напишеш 3 збора како вовед. И очекуваш да развиеш дискусија, или првенствено, некој да ја разбере темата?

Друго, разгледај ги малце веќепостоечките теми. Еве ќе ти дадам пример на теми кои веќе се отворени, а го опфаќаат тоа што си мислел да го постигнеш со темава:
За што секогаш наоѓате време?; Зависен сум од...; Најчесто се опуштам со?; Кое е вашето хоби?; Необично хоби;...

• Ми се допаѓа
Реакции: mashkodete

mashkodete

Истакнат Член
11 февруари 2013
59
25
118
Не е прашање дали ни се допаѓа темата или не. Едноставно, не можеш да отвориш тема и да напишеш 3 збора како вовед. И очекуваш да развиеш дискусија, или првенствено, некој да ја разбере темата?

Друго, разгледај ги малце веќепостоечките теми. Еве ќе ти дадам пример на теми кои веќе се отворени, а го опфаќаат тоа што си мислел да го постигнеш со темава:
За што секогаш наоѓате време?; Зависен сум од...; Најчесто се опуштам со?; Кое е вашето хоби?; Необично хоби;...
немораш да ми објаснуваш нека иде у корпа темава