Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Светско првенство за мажи 2013 Шпанија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="goodgod" data-source="post: 188994" data-attributes="member: 2280"><p>Ке ме умрат овие момци еј! БРАВО!</p><p>Сега уште Мојсовски да проработи со Данска и супер ке биде, може да се надеваме на нешто, значи треба победа против Данска и секако сме трети.</p><p></p><p>Инаку Митревски, пофалби до него фати добри топки, конечно да се опушти и да ја фрли темата од него. Миркуловски од секогаш најборбен во дуели, браво и за одбрана се поправивме второ полувреме, обично слабо игравме секогаш во второ но добро е. Големо браво и за Гоце, конечно да му текне на шундо да го стави жутакот, игра фантастично, ај се надеваме ке игра и против Данска па може да напрајме нешто.</p><p></p><p>Не плукајте по Лазаров, цел притисок е на него за седмерците, неможе да не се промаши, инаку изигра одлично 10 гола мислам даде и имаше добри асистенци, браво и за Стоилов, заслужено ја доби наградата за најдобар на теренот.</p><p></p><p>Секоја чест момци, продолжете така, да играме со срце и со Данска, па да очекуваме добар меч.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="goodgod, post: 188994, member: 2280"] Ке ме умрат овие момци еј! БРАВО! Сега уште Мојсовски да проработи со Данска и супер ке биде, може да се надеваме на нешто, значи треба победа против Данска и секако сме трети. Инаку Митревски, пофалби до него фати добри топки, конечно да се опушти и да ја фрли темата од него. Миркуловски од секогаш најборбен во дуели, браво и за одбрана се поправивме второ полувреме, обично слабо игравме секогаш во второ но добро е. Големо браво и за Гоце, конечно да му текне на шундо да го стави жутакот, игра фантастично, ај се надеваме ке игра и против Данска па може да напрајме нешто. Не плукајте по Лазаров, цел притисок е на него за седмерците, неможе да не се промаши, инаку изигра одлично 10 гола мислам даде и имаше добри асистенци, браво и за Стоилов, заслужено ја доби наградата за најдобар на теренот. Секоја чест момци, продолжете така, да играме со срце и со Данска, па да очекуваме добар меч. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Светско првенство за мажи 2013 Шпанија
На врв
Bottom