Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Свадба - да или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 264649" data-attributes="member: 2740"><p>Така нека е кога финансираат тие.</p><p></p><p>Јас ваљда кога ќе стигнам до тој чекор во животот, нема да чекам од нив да ми ја направат свадбата.</p><p>До душа никогаш не сум ни чекала на нив, ама тоа е друга приказна. За мене лично е тоа што го пишувам на темава, дека не дозволувам друг да ми се меша и да ми вика стринки што прв пат ги гледам, па макар и да докажел со тоа колку горд родител е. Ако условот за помош при свадбата е тој со стринките, подобро и да не ми помагаат.</p><p>Се разбира дека има исклучоци како и секогаш, за тоа нема збор, ко во случајов што излегов јас исклучок, пошто сите свадби биле диктирани и финансирани од родителите.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 264649, member: 2740"] Така нека е кога финансираат тие. Јас ваљда кога ќе стигнам до тој чекор во животот, нема да чекам од нив да ми ја направат свадбата. До душа никогаш не сум ни чекала на нив, ама тоа е друга приказна. За мене лично е тоа што го пишувам на темава, дека не дозволувам друг да ми се меша и да ми вика стринки што прв пат ги гледам, па макар и да докажел со тоа колку горд родител е. Ако условот за помош при свадбата е тој со стринките, подобро и да не ми помагаат. Се разбира дека има исклучоци како и секогаш, за тоа нема збор, ко во случајов што излегов јас исклучок, пошто сите свадби биле диктирани и финансирани од родителите. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Свадба - да или не?
На врв
Bottom