Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Свадба - да или не?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 264625" data-attributes="member: 956"><p>Јас за свадбата како чин мислев дека е сосема непотребна работа. Велев дека е фрлање пари, безпотребно малтретирање од утро до мрак, велев дека не сакам да ги гледам луѓето кои и онака пред тоа не сум ги видела никогаш, ниту ќе ги видам потоа...</p><p>Но, моето размислување се смени пред неизвесно време кога мојата најдобра другарка се омажи и правеше свадба.</p><p>Релативно мала савдба, околу 150 луѓе, пред се нејзини и негови другарки, потесната фамилија од двете страни и што помалку адети.</p><p>Невестата стана во 11 наспана, дојде фризер и шминкер дома, ја средија, ние отидовме кај неа во 3 часот, во 3ипол дојдоа сватовите со младоженецот. Туркање на врата и кршење погача, две ора надвор и ајт во црква во 5. </p><p>Церемонијата во црква прекрасна, барем мене ми беше. Матично во ресторанот од 6ипол, од 7ипол почна прославата со музика и се..</p><p>прв валцер, свадбена торта, фаќање бидермаер... дали дека ми е најблиска па светкав од среќа и ништо не ми беше мачно или не знам што беше... но дефинитивно од тогаш, се согласувам да правам свадба во така некоја кратка верзија : )</p><p>Убаво е, навистина е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 264625, member: 956"] Јас за свадбата како чин мислев дека е сосема непотребна работа. Велев дека е фрлање пари, безпотребно малтретирање од утро до мрак, велев дека не сакам да ги гледам луѓето кои и онака пред тоа не сум ги видела никогаш, ниту ќе ги видам потоа... Но, моето размислување се смени пред неизвесно време кога мојата најдобра другарка се омажи и правеше свадба. Релативно мала савдба, околу 150 луѓе, пред се нејзини и негови другарки, потесната фамилија од двете страни и што помалку адети. Невестата стана во 11 наспана, дојде фризер и шминкер дома, ја средија, ние отидовме кај неа во 3 часот, во 3ипол дојдоа сватовите со младоженецот. Туркање на врата и кршење погача, две ора надвор и ајт во црква во 5. Церемонијата во црква прекрасна, барем мене ми беше. Матично во ресторанот од 6ипол, од 7ипол почна прославата со музика и се.. прв валцер, свадбена торта, фаќање бидермаер... дали дека ми е најблиска па светкав од среќа и ништо не ми беше мачно или не знам што беше... но дефинитивно од тогаш, се согласувам да правам свадба во така некоја кратка верзија : ) Убаво е, навистина е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Свадба
Свадба - да или не?
На врв
Bottom