Сапиосексуалност

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сината над мене убаво објасни...
Сѐ некои нови стандарди, промени, измишљотини. Безврска.
Да, нормално е дека интелигенцијата ќе те привлече, ама ако не те здрма и на изглед, човекот што интелигентно те здрмува ќе ти стане пријател и толку. Ништо повеќе. Или пак, можеби сексуално те привлекува некој/а што ниту другарите ниту твоите дома не го/ја гледаат со исти очи, па ајде одма „Јас сум сапиосексуалец“, колку да си го објасниш тоа што до себе имаш Баба Рога или Гаргамел.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Значи ли тоа,ако јас сакам или пред се кога запознавам некој внимавам на неговата интелегенција дека сум саписексуалка?

Astro01

Член со 30 казнени поени
28 август 2015
5
4
3
43
Не Лена. Не значи.
Сапиосексуалка си ако го гледаш и не ти е секси, но подоцна отвори уста и почне да зборува / чини интелигентни работи и тебе почне да ти вртат верверици во стомакот и таму долу...

Патем прашање до девојките: во просек колку пати во неделата би сакале да имаат секс и од што зависи бројката?

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не Лена. Не значи.
Сапиосексуалка си ако го гледаш и не ти е секси, но подоцна отвори уста и почне да зборува / чини интелигентни работи и тебе почне да ти вртат верверици во стомакот и таму долу...

Патем прашање до девојките: во просек колку пати во неделата би сакале да имаат секс и од што зависи бројката?

Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk
Зависи од интелигенцијата на човечето а бројката зависи колку пати ке ја отвара устата.....колку е поумен и помудар толку ке се зголемува просекот