Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 94826" data-attributes="member: 193"><p>Денес си размислував за тебе.Искрено.Броејќи ги настаните што ни се случиле, години од нашето дружење, лошите работи, добрите, твојата несебична подршка за сите мои одлуки, тешењето на моите падови, како и твоето рамо кое секогаш било до мене.</p><p>Сфатив дека цело време ти си мојата мотивација за живот.За сите мои успеси.За се’ што гледам во иднината.За сите мои идни планови.За сегашноста.</p><p>Ако нешто ме спречи да се откажам до се’ тоа си ти.</p><p>Го ценам тоа.Го почитувам.Ќе те чувам.</p><p>Те сакам иако како и секогаш ми викаш дека те лажам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 94826, member: 193"] Денес си размислував за тебе.Искрено.Броејќи ги настаните што ни се случиле, години од нашето дружење, лошите работи, добрите, твојата несебична подршка за сите мои одлуки, тешењето на моите падови, како и твоето рамо кое секогаш било до мене. Сфатив дека цело време ти си мојата мотивација за живот.За сите мои успеси.За се’ што гледам во иднината.За сите мои идни планови.За сегашноста. Ако нешто ме спречи да се откажам до се’ тоа си ти. Го ценам тоа.Го почитувам.Ќе те чувам. Те сакам иако како и секогаш ми викаш дека те лажам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom