Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 88312" data-attributes="member: 621"><p>Сакам да ти кажам...Сакам ли воопшто да ти кажам нешто после последнава средба? Сакам ли воопшто да чувствувам нешто за тебе? Чувствувам ли воопшто нешто за тебе? Постоиш ли онаква каква што те спознавав? Ах Слободане, Слободане...</p><p>Имам огромен проблем, ама стварно огромен. Ја губам својата муза. Имам милијарди прашања кои сеуште чекаат разјаснување. Зошто мораше да ме разочараш на таков начин? Почувствува и ти дека ме разочара нели? А имав толку многу надежи... Постоиш ли воопшто таква каква што те перцепирав?</p><p>Повторно се чувствувам како да ме прегазил воз и откако ме прегазил возот паѓам од ридот и се тркалам до автопатот каде што ме прегазуваат 4 натоварени камиони и на крај паѓа карпа врз мене. Дали беше само фиктивен карактер, измислица на мојата бујна фантазија, обична халуцинација, која полега се губи во реалноста и остава една мрачна, гнила и болна шуплина во времепросторот или беше она што си цело време, но јас бев доволно слеп и несвесен за она што се случуваше околу мене заслепен од тоа дека конечно ја најдов својата муза? Не, не сакам да верувам во тоа. Но она што е факт е престануваш да ме инспирираш. Не можам да творам...Зошто баш сега? Зошто кога успеав да започнам нешто кое ужива голема подршка од најблиските и оние кои го почитуваат моето музичко дело?</p><p>Не знам дали повторно сакам да те видам. Не знам ни дали ќе побарам некогаш да те видам или ќе посакам да се изгубиш од мојот живот и да ме оставиш на мир. А толку се надевав... И сега имам проблем. Морам да најдам нова инспирација. Во неволја сум...In double toruble... Можеби и ја најдов мојата нова инспирација, којзнае. Има време, ќе покаже се`.</p><p>Слушам Dream Theater - A change of seasons додека пишувам и само што помина еден стих кој гласи:</p><p>...<em>all is lost with nothing fulfilled...</em></p><p>Можеби и треба да те заборавам. Можеби...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 88312, member: 621"] Сакам да ти кажам...Сакам ли воопшто да ти кажам нешто после последнава средба? Сакам ли воопшто да чувствувам нешто за тебе? Чувствувам ли воопшто нешто за тебе? Постоиш ли онаква каква што те спознавав? Ах Слободане, Слободане... Имам огромен проблем, ама стварно огромен. Ја губам својата муза. Имам милијарди прашања кои сеуште чекаат разјаснување. Зошто мораше да ме разочараш на таков начин? Почувствува и ти дека ме разочара нели? А имав толку многу надежи... Постоиш ли воопшто таква каква што те перцепирав? Повторно се чувствувам како да ме прегазил воз и откако ме прегазил возот паѓам од ридот и се тркалам до автопатот каде што ме прегазуваат 4 натоварени камиони и на крај паѓа карпа врз мене. Дали беше само фиктивен карактер, измислица на мојата бујна фантазија, обична халуцинација, која полега се губи во реалноста и остава една мрачна, гнила и болна шуплина во времепросторот или беше она што си цело време, но јас бев доволно слеп и несвесен за она што се случуваше околу мене заслепен од тоа дека конечно ја најдов својата муза? Не, не сакам да верувам во тоа. Но она што е факт е престануваш да ме инспирираш. Не можам да творам...Зошто баш сега? Зошто кога успеав да започнам нешто кое ужива голема подршка од најблиските и оние кои го почитуваат моето музичко дело? Не знам дали повторно сакам да те видам. Не знам ни дали ќе побарам некогаш да те видам или ќе посакам да се изгубиш од мојот живот и да ме оставиш на мир. А толку се надевав... И сега имам проблем. Морам да најдам нова инспирација. Во неволја сум...In double toruble... Можеби и ја најдов мојата нова инспирација, којзнае. Има време, ќе покаже се`. Слушам Dream Theater - A change of seasons додека пишувам и само што помина еден стих кој гласи: ...[I]all is lost with nothing fulfilled...[/I] Можеби и треба да те заборавам. Можеби... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom