Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 74988" data-attributes="member: 272"><p>Не сакам многу да се исповедам но некако сум у елемент да отшрафам малку од филтерот т.н. „емоции“ (не дека ги имам, повеќе е друго)</p><p></p><p>МРазам да се сеќавам на старите времиња кога ги имав разбрането емоциите, времето на големите подеми и падови. Но, тоа што сеа се случува со мене ме извртува од секаков колосек. Откако раскрстив со чувствата помина многу многу време. Тоа и ме плаши. Затоа што е многу од клиничката смрт. И сеуште се чувствувам во инкубација. Твоите омилени зборови...Дали тоа значи дека пораснав веќе? Дека оттрпнав скоро на се`? Или пак чекам на нешто? Ме плаши дека можеби нема никогаш повеќе да сакам толку страсно како тогаш. Дали романтичноста умре во мене? Кажи ми сеа ти што живееш во мене, судирајќи се несвесно со спомените на загубената љубов? Дали и ти умираш? Симултано како и времето кога верував многу? Одговори ми...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 74988, member: 272"] Не сакам многу да се исповедам но некако сум у елемент да отшрафам малку од филтерот т.н. „емоции“ (не дека ги имам, повеќе е друго) МРазам да се сеќавам на старите времиња кога ги имав разбрането емоциите, времето на големите подеми и падови. Но, тоа што сеа се случува со мене ме извртува од секаков колосек. Откако раскрстив со чувствата помина многу многу време. Тоа и ме плаши. Затоа што е многу од клиничката смрт. И сеуште се чувствувам во инкубација. Твоите омилени зборови...Дали тоа значи дека пораснав веќе? Дека оттрпнав скоро на се`? Или пак чекам на нешто? Ме плаши дека можеби нема никогаш повеќе да сакам толку страсно како тогаш. Дали романтичноста умре во мене? Кажи ми сеа ти што живееш во мене, судирајќи се несвесно со спомените на загубената љубов? Дали и ти умираш? Симултано како и времето кога верував многу? Одговори ми... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom