Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 374190" data-attributes="member: 2887"><p>Кога човек е во скоро безнадежна состојба, една од стварите која враќа надеж е тоа дека некогаш, за момент, на дофат бил еден прекрасен живот. И покрај тоа што тој живот бидна оневозможен поради каприц на судбината, сепак сеќавањата на тој период секогаш ми измамуваат насмевка и црвенило на лице. Иако сум огорчен, сепак сум благодарен за тој период колку и да траеше.</p><p></p><p>Муабетот на друга тема ме потсети на местото кое го купив, 4 декари со одлична трева, не верувам дека била садена туку самоникната, со подземна вода која овозможуваше тотална независност.</p><p>Кога за прв пат ја изнесов идејата за тоа на мојата љубов, беше малку скептична.</p><p>Но кога во живо го виде местото, сјајно зелена рамна ливада, кога и објаснив што и како ќе биде изградено, кога со сета своја petit redhead amazing sweetness застана зад единственото дрво на имотот а.к.а. стар, огромен орев кој овозможуваше дебела сенка за планираниот cottage, никогаш нема да си дозволам да ја заборавам нејзината насмевка и израз во очите, кога сфати дека ќе можеме да имаме свое животно катче, дека ќе имаме место за големо, весело и среќно семејство.</p><p>Тоа што беше барем два пати поинтелегентна од мене секако помогна во сето тоа.</p><p>Колку пати во животот човек наоѓа жена која има доверба во плановите за заеднички живот кои ги предлага партнерот? Кој знае...</p><p></p><p>Каде и да е денес, се молам да биде најсреќна жена на светот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 374190, member: 2887"] Кога човек е во скоро безнадежна состојба, една од стварите која враќа надеж е тоа дека некогаш, за момент, на дофат бил еден прекрасен живот. И покрај тоа што тој живот бидна оневозможен поради каприц на судбината, сепак сеќавањата на тој период секогаш ми измамуваат насмевка и црвенило на лице. Иако сум огорчен, сепак сум благодарен за тој период колку и да траеше. Муабетот на друга тема ме потсети на местото кое го купив, 4 декари со одлична трева, не верувам дека била садена туку самоникната, со подземна вода која овозможуваше тотална независност. Кога за прв пат ја изнесов идејата за тоа на мојата љубов, беше малку скептична. Но кога во живо го виде местото, сјајно зелена рамна ливада, кога и објаснив што и како ќе биде изградено, кога со сета своја petit redhead amazing sweetness застана зад единственото дрво на имотот а.к.а. стар, огромен орев кој овозможуваше дебела сенка за планираниот cottage, никогаш нема да си дозволам да ја заборавам нејзината насмевка и израз во очите, кога сфати дека ќе можеме да имаме свое животно катче, дека ќе имаме место за големо, весело и среќно семејство. Тоа што беше барем два пати поинтелегентна од мене секако помогна во сето тоа. Колку пати во животот човек наоѓа жена која има доверба во плановите за заеднички живот кои ги предлага партнерот? Кој знае... Каде и да е денес, се молам да биде најсреќна жена на светот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom