Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 371318" data-attributes="member: 3001"><p>Prosti sto te ljubev naivno , chisto I detski. I sto vo ochite ti se ogleduvav. Prosti sto te posakav bezobrazno I tivko, sto ti ja otvoriv dushava ko prochitana kniga.</p><p>Prosti sto go zatvoriv srceto zasto ljubov ne vidov ni chuv. Jas znam da ljubam no prepoznavam I pochit. Od pochit kon mojata ljubov go spustam pogledot kako da sum vinovna za grevot na ljubenje. Prosti sto nikogas nema da ti gi podadam racete zasto preseceni se. Prosti sto te sonuvam bez da ti kazam zasto sram Mi e. Prosti sto se raduvam na tvojot glas , soncev zrak mi e. Prosti sto tagata ja kapam od ochive, skrishno. Prosti za prostuvanjeto neobichno.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 371318, member: 3001"] Prosti sto te ljubev naivno , chisto I detski. I sto vo ochite ti se ogleduvav. Prosti sto te posakav bezobrazno I tivko, sto ti ja otvoriv dushava ko prochitana kniga. Prosti sto go zatvoriv srceto zasto ljubov ne vidov ni chuv. Jas znam da ljubam no prepoznavam I pochit. Od pochit kon mojata ljubov go spustam pogledot kako da sum vinovna za grevot na ljubenje. Prosti sto nikogas nema da ti gi podadam racete zasto preseceni se. Prosti sto te sonuvam bez da ti kazam zasto sram Mi e. Prosti sto se raduvam na tvojot glas , soncev zrak mi e. Prosti sto tagata ja kapam od ochive, skrishno. Prosti za prostuvanjeto neobichno. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom