Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ballet is my life" data-source="post: 369466" data-attributes="member: 8227"><p>Последниве неколку месеци многу се промени, љубов. На моменти не те ни препознавам. Си викам, сигурно ли е овој човек тој во кој се заљубив? Јас не го памтам таков. Каде е стариот ти, ти во кој се заљубив до безкрај. Го снема ли, или само се крие негде длабоко во тебе, негде е закопан. Ако го снема, нека дојде, нека се појави, ако се крие негде закопан, нека искочи, нека не се крие повеќе.</p><p>Толку години без да слушнам ништо за тебе, ниеднаш не те заборавив и секогаш те сакав. И после толку години повторно те најдов. Одеднаш се појави и ми го смени целиот животот. И сега две години подоцна ти се смени. Ми го смени животот на подобро, на многу подобро. А ти се смени многу лошо. Стварно не те препознавам повеќе. Ми фали стариот ти, многу ми фали. И верувам дека е негде во тебе, но го криеш, а зашто незнам. Се надевам дека за кратко ќе бидеш како порано, и дека се ќе биде исто како порано. Не викам дека ваков како што си сега те мразам, но за твое добро е да се вратиш во нормала, те молам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ballet is my life, post: 369466, member: 8227"] Последниве неколку месеци многу се промени, љубов. На моменти не те ни препознавам. Си викам, сигурно ли е овој човек тој во кој се заљубив? Јас не го памтам таков. Каде е стариот ти, ти во кој се заљубив до безкрај. Го снема ли, или само се крие негде длабоко во тебе, негде е закопан. Ако го снема, нека дојде, нека се појави, ако се крие негде закопан, нека искочи, нека не се крие повеќе. Толку години без да слушнам ништо за тебе, ниеднаш не те заборавив и секогаш те сакав. И после толку години повторно те најдов. Одеднаш се појави и ми го смени целиот животот. И сега две години подоцна ти се смени. Ми го смени животот на подобро, на многу подобро. А ти се смени многу лошо. Стварно не те препознавам повеќе. Ми фали стариот ти, многу ми фали. И верувам дека е негде во тебе, но го криеш, а зашто незнам. Се надевам дека за кратко ќе бидеш како порано, и дека се ќе биде исто како порано. Не викам дека ваков како што си сега те мразам, но за твое добро е да се вратиш во нормала, те молам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom