Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 360970" data-attributes="member: 3001"><p>Od ljubov se topam kako sveka koja dogoruva na laden mermer. So svetlina te baram niz ulicite na zivotot, za da te najdam i da te poglednam , da si go vidam svojot lik vo ogledalo na tvoite oci. Nema da te prasam kade ja izgubi ljubovta , zasto i samiot neznaes za ljubov, nemas potencijal da ljubish osven sto mozes da ja razgoris ljubovta vo sekoja zena i da zaminesh. No i toa mora da go napravi nekoj zasto od mnogu ljubov pa i obostrana pregoruvaat ognistata i vrishtat decata po ulica. I znam kolku peplosuvash za da se izdignesh nad vecnosta. Nema da te baram. Ti sam ke dojdes bez voved i ke mi ja raskazesh ljubovta koja e napisana na neboto a ti kako chitach na zvezdi ke ja raskazuvas.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 360970, member: 3001"] Od ljubov se topam kako sveka koja dogoruva na laden mermer. So svetlina te baram niz ulicite na zivotot, za da te najdam i da te poglednam , da si go vidam svojot lik vo ogledalo na tvoite oci. Nema da te prasam kade ja izgubi ljubovta , zasto i samiot neznaes za ljubov, nemas potencijal da ljubish osven sto mozes da ja razgoris ljubovta vo sekoja zena i da zaminesh. No i toa mora da go napravi nekoj zasto od mnogu ljubov pa i obostrana pregoruvaat ognistata i vrishtat decata po ulica. I znam kolku peplosuvash za da se izdignesh nad vecnosta. Nema da te baram. Ti sam ke dojdes bez voved i ke mi ja raskazesh ljubovta koja e napisana na neboto a ti kako chitach na zvezdi ke ja raskazuvas. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom