Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 360465" data-attributes="member: 3001"><p>Koga go jadam jabolkoto go grizam da sokovite mi gi navlaznat usnite, da go pocuvstvuvam vkusot vo silata na zagrizot i poprskanite kapki na ocilata.</p><p>Koga ljubam , ljubam do daska, so celo srce, pa makar i da znam deka utre ke bide smackano na iljada parcinja so oci poteceni od placenje.Ljubam so celata dusha, so siot um ostaven na stend by, kako robinka se navednuvam na gospodarot narecwn ljubov. Nikogash polovicno, nikogash na kapki kako vo infuzija,nikogas so zadni nameri zasto toa e ljubov ili ljubis ili ne ljubis.Treto ne postoi.</p><p>Koga zboruvam zboruvam glasno kako da sum na vrvot na planinata so pogled direkten vo ochi, zahto ocite i zborovite nemaat granici .</p><p>Koga ziveam, ziveam bez strav i bez tugji mislenja , na svoj nacin, zasto stravot samo granici postavuva i ti ja zema silata.I ne se plasham od nisto, ni od pravdata nitu od nepravednosta.</p><p>Ne se plasam od covekot , ne se plasam od tugjite predrasudi, i nekam da me jadat tugji grevovi. A grev e toj shto misli deka covek na coveka mu e gospodar, deka e posladok tugiot leb, deka moze drugite zivoti da gi stavi vo dgep i mirno da spie. E nema.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 360465, member: 3001"] Koga go jadam jabolkoto go grizam da sokovite mi gi navlaznat usnite, da go pocuvstvuvam vkusot vo silata na zagrizot i poprskanite kapki na ocilata. Koga ljubam , ljubam do daska, so celo srce, pa makar i da znam deka utre ke bide smackano na iljada parcinja so oci poteceni od placenje.Ljubam so celata dusha, so siot um ostaven na stend by, kako robinka se navednuvam na gospodarot narecwn ljubov. Nikogash polovicno, nikogash na kapki kako vo infuzija,nikogas so zadni nameri zasto toa e ljubov ili ljubis ili ne ljubis.Treto ne postoi. Koga zboruvam zboruvam glasno kako da sum na vrvot na planinata so pogled direkten vo ochi, zahto ocite i zborovite nemaat granici . Koga ziveam, ziveam bez strav i bez tugji mislenja , na svoj nacin, zasto stravot samo granici postavuva i ti ja zema silata.I ne se plasham od nisto, ni od pravdata nitu od nepravednosta. Ne se plasam od covekot , ne se plasam od tugjite predrasudi, i nekam da me jadat tugji grevovi. A grev e toj shto misli deka covek na coveka mu e gospodar, deka e posladok tugiot leb, deka moze drugite zivoti da gi stavi vo dgep i mirno da spie. E nema. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom