Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 359836" data-attributes="member: 3001"><p>Neplaci koga ke me nema. Jas vecnost ne sum , samo prividenie.Ne tazi koga zvukot na moite zborovi ke stane tishina zatoa sto tishinata e najglasna za toj koj znae da ja slusha.</p><p>Ne se spomenuvaj na mene zasto spomenot go rasporuva umot na iljada parcinja. Ne me dovikuvaj vo ocajot zasto me vrakas od patot kon neboto. Ne tazi , tagata mi go stemnuva cekorenjeto. </p><p>Pomirisaj gi cvekinjata koi se samonikli po patot i pogledni vo neboto, kako i sekogas ti se nasmevnuvam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 359836, member: 3001"] Neplaci koga ke me nema. Jas vecnost ne sum , samo prividenie.Ne tazi koga zvukot na moite zborovi ke stane tishina zatoa sto tishinata e najglasna za toj koj znae da ja slusha. Ne se spomenuvaj na mene zasto spomenot go rasporuva umot na iljada parcinja. Ne me dovikuvaj vo ocajot zasto me vrakas od patot kon neboto. Ne tazi , tagata mi go stemnuva cekorenjeto. Pomirisaj gi cvekinjata koi se samonikli po patot i pogledni vo neboto, kako i sekogas ti se nasmevnuvam. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom