Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Achernar" data-source="post: 358842" data-attributes="member: 3190"><p>Годините ќе поминат,</p><p>во една ќе не има,</p><p>во некоја не,</p><p>секоја ќе биде побрза,</p><p>така лесно нанижани,</p><p>со нив љубовта ќе станува се поголема,</p><p>се поразбирлива,</p><p>и се поболна тогаш кога..</p><p>ти мојата љубов единствена,</p><p>а јас твојот херој,</p><p>ќе ми ветиш и ќе ти ветам дека секогаш ќе бидеш мојата мала принцеза со најубава насмевка,</p><p>но еден ден ќе заминеш од бајката која ќе ја изиграме само јас и ти,</p><p>ќе останат таму во неа едни очи тажни да сведочат за светот кој ќе го напуштиш и ме оставиш да тонам со погледот бескрајно во тие мечтаења со тебе,</p><p>во сјајот на деновите и ноќите поминати,</p><p>за тебе пишувам ли пишувам,</p><p>и нема да се предадам,</p><p>ќе ја бодрам гордоста која ми го грее срцето,</p><p>тебе да ти ја предадам,</p><p>да те следи во животот,</p><p>затоа што ти заслужуваш,</p><p>да си горда,</p><p>насмеана и сакана,</p><p>заедно заслужуваме да ја гледаме иднината,</p><p>со прегратки потопли од сонцето чоколадно растопено,</p><p>моја малечка,</p><p>секогаш ќе те држам за рака,</p><p>и ќе го следам твојот чекор,</p><p>дур нозеве ме држат,</p><p>дур не паднам,</p><p>и смртта здивот ми го одземе,</p><p>во таа втора разделба која ќе биде поинаква,</p><p>овој пат јас ќе заминам и те оставам во еден суров свет,</p><p>во кој ќе сфатиш колку е животот немилосрден,</p><p>дека не сме вечни,</p><p>како и тие солзи кои ќе истечат од тие два извора мои,</p><p>таа болка што ќе ја почувствуваш,</p><p>ќе биде единствената од мене,</p><p>несакајќи подарена,</p><p>ќе ми простиш знам,</p><p>и ќе ми ветиш дека ќе ме оживуваш понекогаш во нашите спомени мали,</p><p>да ме потсетиш,</p><p>да се свртам,</p><p>а јас ќе ти ветам како некогаш дека ќе те насмеам во твојот сон,</p><p>поискрен од зрелоста,</p><p>помудар од мудроста,</p><p>малку доцнам,</p><p>да можев само да ти покажам на небото,</p><p>се што во мигов ронам,</p><p>нема никогаш да ми замериш,</p><p>среќен роденден,</p><p>..... моја.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Achernar, post: 358842, member: 3190"] Годините ќе поминат, во една ќе не има, во некоја не, секоја ќе биде побрза, така лесно нанижани, со нив љубовта ќе станува се поголема, се поразбирлива, и се поболна тогаш кога.. ти мојата љубов единствена, а јас твојот херој, ќе ми ветиш и ќе ти ветам дека секогаш ќе бидеш мојата мала принцеза со најубава насмевка, но еден ден ќе заминеш од бајката која ќе ја изиграме само јас и ти, ќе останат таму во неа едни очи тажни да сведочат за светот кој ќе го напуштиш и ме оставиш да тонам со погледот бескрајно во тие мечтаења со тебе, во сјајот на деновите и ноќите поминати, за тебе пишувам ли пишувам, и нема да се предадам, ќе ја бодрам гордоста која ми го грее срцето, тебе да ти ја предадам, да те следи во животот, затоа што ти заслужуваш, да си горда, насмеана и сакана, заедно заслужуваме да ја гледаме иднината, со прегратки потопли од сонцето чоколадно растопено, моја малечка, секогаш ќе те држам за рака, и ќе го следам твојот чекор, дур нозеве ме држат, дур не паднам, и смртта здивот ми го одземе, во таа втора разделба која ќе биде поинаква, овој пат јас ќе заминам и те оставам во еден суров свет, во кој ќе сфатиш колку е животот немилосрден, дека не сме вечни, како и тие солзи кои ќе истечат од тие два извора мои, таа болка што ќе ја почувствуваш, ќе биде единствената од мене, несакајќи подарена, ќе ми простиш знам, и ќе ми ветиш дека ќе ме оживуваш понекогаш во нашите спомени мали, да ме потсетиш, да се свртам, а јас ќе ти ветам како некогаш дека ќе те насмеам во твојот сон, поискрен од зрелоста, помудар од мудроста, малку доцнам, да можев само да ти покажам на небото, се што во мигов ронам, нема никогаш да ми замериш, среќен роденден, ..... моја. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom