Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 353371" data-attributes="member: 2070"><p>Ми требаш. Ми требаш толку очајно во ноќи како оваа. Од кај комшиине ечат зурли тапани, нешто турбофолк, пијани луѓе се дерат. </p><p>Додека седам на тераса случајно ги забележувам скриени во мракот. Доближени се, телата им горат, неговите раце го креваат нејзиното здолниште. Не, сигурно нема да го направат тоа на улица. Ми се гаде. Сакам да им свикам. <em>Get a room you too! </em></p><p>Како може да го прават тоа? Во соседната куќа има журка. Немаат ли срам?</p><p>Сфаќам дека не е тоа што ме загрижува. Ме загрижува тоа што се среќни. Што се сакаат.</p><p>Дали јас ќе сакам повторно? Дали ќе се заљубам толку лудо? Дали ќе бидам среќен? </p><p>Им љубоморам. Сакам да им вреснам и да им кажам да уживаат во моментот додека тоа е можно. Сакам да им кажам дека имаше време кога и јас љубев, бев љубен и бев среќен. Да ја запомнат добро оваа ноќ, тие допири, тие бакнежи. Можеби утре еден од нив ќе замине без поздрав. </p><p>Повторно го уклучувам фејсбукот и повторно го отворам твојот профил. Додека ги гледам сликите, посакувам да можев да ги затворам очите и да се најдам на сликата до тебе. Да се смееме заедно додека гледаме во камерата. Да ја префрлам раката околу тебе. Да ти шепнам колку проклето ме полудуваш.</p><p>Ја пуштам твојата омилена песна и ги затварам очите. Се обидувам да ја исфрлам твојата насмевка од главата.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 353371, member: 2070"] Ми требаш. Ми требаш толку очајно во ноќи како оваа. Од кај комшиине ечат зурли тапани, нешто турбофолк, пијани луѓе се дерат. Додека седам на тераса случајно ги забележувам скриени во мракот. Доближени се, телата им горат, неговите раце го креваат нејзиното здолниште. Не, сигурно нема да го направат тоа на улица. Ми се гаде. Сакам да им свикам. [I]Get a room you too! [/I] Како може да го прават тоа? Во соседната куќа има журка. Немаат ли срам? Сфаќам дека не е тоа што ме загрижува. Ме загрижува тоа што се среќни. Што се сакаат. Дали јас ќе сакам повторно? Дали ќе се заљубам толку лудо? Дали ќе бидам среќен? Им љубоморам. Сакам да им вреснам и да им кажам да уживаат во моментот додека тоа е можно. Сакам да им кажам дека имаше време кога и јас љубев, бев љубен и бев среќен. Да ја запомнат добро оваа ноќ, тие допири, тие бакнежи. Можеби утре еден од нив ќе замине без поздрав. Повторно го уклучувам фејсбукот и повторно го отворам твојот профил. Додека ги гледам сликите, посакувам да можев да ги затворам очите и да се најдам на сликата до тебе. Да се смееме заедно додека гледаме во камерата. Да ја префрлам раката околу тебе. Да ти шепнам колку проклето ме полудуваш. Ја пуштам твојата омилена песна и ги затварам очите. Се обидувам да ја исфрлам твојата насмевка од главата. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom