Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aria" data-source="post: 342318" data-attributes="member: 342"><p>Се враќавме заедно во воз после чудна вечер, седнати еден наспроти друг како и секогаш. </p><p>Нашите перверзни муабети немаат крај ама никогаш не ни е срам да ги правиме во јавност, никогаш не не интересирало дали некој ќе не чуе. </p><p>Те гледав додека одговараш на моите бескрајни прашања и ми помина еден цитат низ глава “You're beautiful, but you're empty. No one could die for you.”</p><p>Неколку мигови подоцна ми кажа дека ако имам некоја слика дека си мистериозен да прекинам да те гледам како таков пошто не си...</p><p>А јас ти се насмеав додека си мислев "I couldn't die for you"...</p><p>Не ти одговорив ништо. Ако сакаш да веруваш дека така те гледам - твој избор, ама знај дека секогаш е подобро да ме прашаш отколку да претпоставиш.</p><p>Исто како оној пат кога зборевме за љубомора и донесе еден куп заклучоци наместо да ме прашаш.</p><p>Колку само ќе ни беше животот поинтересен ако ме прашаше. Размислувам некогаш да ти кажам ама не сум сигирна дали вреди...</p><p></p><p>И не. Не си ми мистериозен, воопшто. Имаш тајни како и секој ама тоа не те прави мистериозен. </p><p>Јасно ми беше кој си и што си после нашето второ гледање. Знам кој ти е најголемиот страв и те гледам како бегаш од тоа. Разбирам зошто.</p><p>Многу работи ми се јасни за тебе. Прилично ми е забавно да гледам на некои твои постапки.</p><p>Смешно ми беше дека ја криеше девојка ти од мене толку време и кога конечно реши да ја донесеш ја остави сама и дојде да седиш со мене саат ипол, требаше да те поттсетам дека и она е тука за да ти текне да одиш кај неа.</p><p>Смешно ми беше и кога пред сите отворено и кажа дека никогаш нема да може да ми дојде на мое ниво кога станува збор за секс. И кога не извести дека јас подобро те знам и подобро ти влијаам отколку она. Или кога ми кажуваш дека јас знам за твои тајни а она не.</p><p></p><p>Интересен си ми, имаме слична смисла за хумор. </p><p>Гледам дека во моментов ти е потребно некој да те слуша, да биде тука за тебе и да ти биде пријател и јас сум сосема океј со тоа. </p><p>Само посакувам да беше поискрен со себе си....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aria, post: 342318, member: 342"] Се враќавме заедно во воз после чудна вечер, седнати еден наспроти друг како и секогаш. Нашите перверзни муабети немаат крај ама никогаш не ни е срам да ги правиме во јавност, никогаш не не интересирало дали некој ќе не чуе. Те гледав додека одговараш на моите бескрајни прашања и ми помина еден цитат низ глава “You're beautiful, but you're empty. No one could die for you.” Неколку мигови подоцна ми кажа дека ако имам некоја слика дека си мистериозен да прекинам да те гледам како таков пошто не си... А јас ти се насмеав додека си мислев "I couldn't die for you"... Не ти одговорив ништо. Ако сакаш да веруваш дека така те гледам - твој избор, ама знај дека секогаш е подобро да ме прашаш отколку да претпоставиш. Исто како оној пат кога зборевме за љубомора и донесе еден куп заклучоци наместо да ме прашаш. Колку само ќе ни беше животот поинтересен ако ме прашаше. Размислувам некогаш да ти кажам ама не сум сигирна дали вреди... И не. Не си ми мистериозен, воопшто. Имаш тајни како и секој ама тоа не те прави мистериозен. Јасно ми беше кој си и што си после нашето второ гледање. Знам кој ти е најголемиот страв и те гледам како бегаш од тоа. Разбирам зошто. Многу работи ми се јасни за тебе. Прилично ми е забавно да гледам на некои твои постапки. Смешно ми беше дека ја криеше девојка ти од мене толку време и кога конечно реши да ја донесеш ја остави сама и дојде да седиш со мене саат ипол, требаше да те поттсетам дека и она е тука за да ти текне да одиш кај неа. Смешно ми беше и кога пред сите отворено и кажа дека никогаш нема да може да ми дојде на мое ниво кога станува збор за секс. И кога не извести дека јас подобро те знам и подобро ти влијаам отколку она. Или кога ми кажуваш дека јас знам за твои тајни а она не. Интересен си ми, имаме слична смисла за хумор. Гледам дека во моментов ти е потребно некој да те слуша, да биде тука за тебе и да ти биде пријател и јас сум сосема океј со тоа. Само посакувам да беше поискрен со себе си.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom