Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Tantara" data-source="post: 339219" data-attributes="member: 3483"><p>Сакам кога не ме изненадуваш со порака. Така уште повеќе мислам на тебе.</p><p>Сакам кога ми кажуваш дека ме посакуваш баш кога очекувам да кажеш. Така знам дека сме на иста фрекфенција. </p><p>Сакам кога не ме разбудуваш наутро со кафе, туку ме оставаш да се изнаспијам и не ти е гајле дали ќе задоцнам на работа. </p><p>Сакам кога ќе ми најдеш некоја маана на косата или облеката. Барем не ми правиш лице. </p><p>Сакам кога ќе ми забележиш дека кафето не знам никогаш да ти го погодам, а јас во најголемата мрза сум „скокнала“ да ти сварам. Така знам наредниот пат да не се штрекам толку. </p><p>Сакам кога ќе одбереш да одиш во кладилница наместо со мене во кафич. Така ме оставаш да си одберам подобро друштво за пијанка. </p><p>Сакам кога не ти се оди во кино со мене ако мислиш дека филмот ќе биде здодевен. Така знам дека нема да ми го расипеш и нема да морам да те слушам како кукаш што си се нафатил да го гледаш заради мене. </p><p>Сакам кога не ми помагаш во работните обврски затоа што мораш. Така не ти должам да ти вратам. </p><p>Сакам кога не правиш работи само заради мене. Така нема кој да ми пререкува. </p><p>Сакам кога со секоја твоја непредвилива глупост учам нешто за себе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tantara, post: 339219, member: 3483"] Сакам кога не ме изненадуваш со порака. Така уште повеќе мислам на тебе. Сакам кога ми кажуваш дека ме посакуваш баш кога очекувам да кажеш. Така знам дека сме на иста фрекфенција. Сакам кога не ме разбудуваш наутро со кафе, туку ме оставаш да се изнаспијам и не ти е гајле дали ќе задоцнам на работа. Сакам кога ќе ми најдеш некоја маана на косата или облеката. Барем не ми правиш лице. Сакам кога ќе ми забележиш дека кафето не знам никогаш да ти го погодам, а јас во најголемата мрза сум „скокнала“ да ти сварам. Така знам наредниот пат да не се штрекам толку. Сакам кога ќе одбереш да одиш во кладилница наместо со мене во кафич. Така ме оставаш да си одберам подобро друштво за пијанка. Сакам кога не ти се оди во кино со мене ако мислиш дека филмот ќе биде здодевен. Така знам дека нема да ми го расипеш и нема да морам да те слушам како кукаш што си се нафатил да го гледаш заради мене. Сакам кога не ми помагаш во работните обврски затоа што мораш. Така не ти должам да ти вратам. Сакам кога не правиш работи само заради мене. Така нема кој да ми пререкува. Сакам кога со секоја твоја непредвилива глупост учам нешто за себе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom