Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 328115" data-attributes="member: 2740"><p>Не ме бидува за пишување, па ич за искажување чувства и од се она што сакам да ти го кажам ни четврт може нема да напишам тука, но ова е последно нешто кое го правам за тебе. Си ветувам себеси дека од овој миг ти си оној лист што го вртам и започнувам ново поглавје без твоето име во него. Не, ти ветувам дека нема да ги свртам страниците со тебе... Ќе ги запалам. Ти биди си среќен, или несреќен сеедно. До мене веќе не допира ништо поврзано со тебе. Сум поминала толку препреки низ животот, ти си само мало камче кое ме сопна и брзо ќе го заборавам. Не заслужуваш ни камче да споредам со тебе. Ти си една лепешка во мојот живот на која згазнав случајно и сега не можам да се спасам од смрдеата што ме прогонува....</p><p></p><p>Лицемерен и бесчуствителен лажго, кој се налути зошто беше прозван со вистинското име. Дволична и себична будала која сакаше да продаде љубов. Не вредиш ништо, а човек ќе се збогати да те продаде онолку за колку што се проценуваш. </p><p>Толку празно и мало човече, а толку тешко да го носиш во мислите...</p><p></p><p>Животот продолжува со тебе или без тебе во него. Оној кој згрешил нека си ја плати грешката, а до тогаш биди ми поздравен пријателе...</p><p>Последен пат!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 328115, member: 2740"] Не ме бидува за пишување, па ич за искажување чувства и од се она што сакам да ти го кажам ни четврт може нема да напишам тука, но ова е последно нешто кое го правам за тебе. Си ветувам себеси дека од овој миг ти си оној лист што го вртам и започнувам ново поглавје без твоето име во него. Не, ти ветувам дека нема да ги свртам страниците со тебе... Ќе ги запалам. Ти биди си среќен, или несреќен сеедно. До мене веќе не допира ништо поврзано со тебе. Сум поминала толку препреки низ животот, ти си само мало камче кое ме сопна и брзо ќе го заборавам. Не заслужуваш ни камче да споредам со тебе. Ти си една лепешка во мојот живот на која згазнав случајно и сега не можам да се спасам од смрдеата што ме прогонува.... Лицемерен и бесчуствителен лажго, кој се налути зошто беше прозван со вистинското име. Дволична и себична будала која сакаше да продаде љубов. Не вредиш ништо, а човек ќе се збогати да те продаде онолку за колку што се проценуваш. Толку празно и мало човече, а толку тешко да го носиш во мислите... Животот продолжува со тебе или без тебе во него. Оној кој згрешил нека си ја плати грешката, а до тогаш биди ми поздравен пријателе... Последен пат! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom