Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Doreah" data-source="post: 320689" data-attributes="member: 3068"><p>Кревам раце. Се откажувам. </p><p>Не ми е криво за целото време и труд што го вложив во ова. Криво ми е што не го добив фидбекот кој го очекував. Кој го заслужував.</p><p>Не си крив ни ти. Едноставно си таква личност. Од една или друга причина, не сакаш да се дадеш целосно, не сакаш да се отвориш, да бидеш ранлив и гол.</p><p>Убаво ми е со тебе. Ама не ми е совршено. А после се низ што поминав, заслужувам совршенство. Заслужувам некој кој ќе ми го посвети целото внимание на светот. Некој кој ќе ме разгалува. Кој ќе ме засмева. Кој не само што ќе ми ги симнува ѕвездите, туку ќе ме качи и до месечината. Некој кој ќе ми го буста егото. Кој ќе ме прави да се чувствувам како принцеза. Како најпрекрасната жена на светот. Ми треба некој кој ќе наоѓа време за мене, наместо изговори. Ми треба некој кој нема да се плаши да се внесе целосно. Некој кој нема да се плаши да чувствува. Да ризикува да биде повреден. Ми треба некој што ќе може бар на момент да го исклучи разумот и да го вклучи срцето. Некој што ќе ме смета за привилегија, а не за обврска. Некој што за мене ќе прави луди работи. Некој кој ќе прави да се чувствувам посебна. Некој поради кого секое утро ќе се будам со насмевка на лицето. Некој со кого ќе шетам на дожд. Со кого ќе искачувам планини. Со кого ќе танцувам на покрив од зграда. Ми треба нешто вистинско, искрено, детско, лудо, диво, непромислено, жешко. Ми требаат дела, а не празни зборови. </p><p>Кажи ми те молам, ќе можеш ли да ми го пружиш сето ова? Некогаш? Никогаш?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doreah, post: 320689, member: 3068"] Кревам раце. Се откажувам. Не ми е криво за целото време и труд што го вложив во ова. Криво ми е што не го добив фидбекот кој го очекував. Кој го заслужував. Не си крив ни ти. Едноставно си таква личност. Од една или друга причина, не сакаш да се дадеш целосно, не сакаш да се отвориш, да бидеш ранлив и гол. Убаво ми е со тебе. Ама не ми е совршено. А после се низ што поминав, заслужувам совршенство. Заслужувам некој кој ќе ми го посвети целото внимание на светот. Некој кој ќе ме разгалува. Кој ќе ме засмева. Кој не само што ќе ми ги симнува ѕвездите, туку ќе ме качи и до месечината. Некој кој ќе ми го буста егото. Кој ќе ме прави да се чувствувам како принцеза. Како најпрекрасната жена на светот. Ми треба некој кој ќе наоѓа време за мене, наместо изговори. Ми треба некој кој нема да се плаши да се внесе целосно. Некој кој нема да се плаши да чувствува. Да ризикува да биде повреден. Ми треба некој што ќе може бар на момент да го исклучи разумот и да го вклучи срцето. Некој што ќе ме смета за привилегија, а не за обврска. Некој што за мене ќе прави луди работи. Некој кој ќе прави да се чувствувам посебна. Некој поради кого секое утро ќе се будам со насмевка на лицето. Некој со кого ќе шетам на дожд. Со кого ќе искачувам планини. Со кого ќе танцувам на покрив од зграда. Ми треба нешто вистинско, искрено, детско, лудо, диво, непромислено, жешко. Ми требаат дела, а не празни зборови. Кажи ми те молам, ќе можеш ли да ми го пружиш сето ова? Некогаш? Никогаш? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom