Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 315956" data-attributes="member: 1970"><p>Навистина.Што би рекол кога се ова напишано би ти го плеснала во лице?</p><p>Кога би излила се што е во мене пред тебе,кога би ти ги тупнала сите чувства,мисли,соништа во раце и на крајот би рекла..</p><p>Јас сум само една девојка кои стои пред едно момче и го моли да ја сака?</p><p>Како во позната сцена со Јулија Робертс и Хју Грант?</p><p>Што тогаш?</p><p>Што ќе изгубам?</p><p>Ништо.Би можела само да победам.Но,знаеш се плашам дека ќе си ја скршам илузијата.Ќе си го уништам копнежот,ако ја дознаам вистината...</p><p>Се плашам дека ќе ми кажеш дека си среќен и имаш некого кого сакаш..Се плашам дека сето тоа ќе ме скрши,па ќе се собирам повторно правејќи мозаик од делчињата..</p><p></p><p>Денеска додека ги пишував извештаите те слушав како зборуваш во позадината..Твојот глас ми ја милуваше душава како тоа да беше најубава мелодија која сум ја слушнала во животов.</p><p>Не виде..за миг ги затворив очите и чувствував..ги чувствував допирите на твојот глас по ѕидовите на мојата душа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 315956, member: 1970"] Навистина.Што би рекол кога се ова напишано би ти го плеснала во лице? Кога би излила се што е во мене пред тебе,кога би ти ги тупнала сите чувства,мисли,соништа во раце и на крајот би рекла.. Јас сум само една девојка кои стои пред едно момче и го моли да ја сака? Како во позната сцена со Јулија Робертс и Хју Грант? Што тогаш? Што ќе изгубам? Ништо.Би можела само да победам.Но,знаеш се плашам дека ќе си ја скршам илузијата.Ќе си го уништам копнежот,ако ја дознаам вистината... Се плашам дека ќе ми кажеш дека си среќен и имаш некого кого сакаш..Се плашам дека сето тоа ќе ме скрши,па ќе се собирам повторно правејќи мозаик од делчињата.. Денеска додека ги пишував извештаите те слушав како зборуваш во позадината..Твојот глас ми ја милуваше душава како тоа да беше најубава мелодија која сум ја слушнала во животов. Не виде..за миг ги затворив очите и чувствував..ги чувствував допирите на твојот глас по ѕидовите на мојата душа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom