Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Doreah" data-source="post: 315207" data-attributes="member: 3068"><p>Убаво ми е со тебе. Прекрасно. Поразличен си од сите со кои сум била досега. Може да се рече дури и дека не си мој тип. Ама тоа е убавината на ова нашево, како и да се вика. После толку долга врска, не ми требаше реприза, копија на бившиот. Уствари не ми требаше ни ти. Не сум особа што бара некој нов за да го заборави претходниот. Но ете, се појави. Можеби во лош момент, ама се појави и веќе скоро два месеци делиме преубави моменти. </p><p>Не, не сум заљубена во тебе. Љубовта не беше дел од планот уште од сам почеток. И можеби поубаво е да остане така. Бар уште некое време. Мислам дека чувствата само би го расипале ова што го имаме. </p><p>А сепак, жена сум. Ми пречи што сме „недефинирани“. Не сме во врска. Не сме ни само другари. Не сме ни само фак бадис. Туку од се' по малку. Од една страна, убаво ми е што за промена сум со ваков статус. Од друга пак, осеќам потреба да се залепи етикета на ова. Да дефинираме било каков статус, ама да не се смени ништо во односите меѓу нас. Се' да остане како што беше досега. И кога би ти го кажала ова, би се мразела себеси пошто ти вршам притисок на некој начин. Знам дека и ти уште си несигурен, како и јас. Затоа си молчам. А сепак, се мразам себеси што не знам да уживам во моментот без да размислувам за иднината. Се мразам и затоа што толку тешко ми е да го кријам ова од другите. Те мразам и тебе затоа што прифати да бидеме во тајност, бар некое време. А се' уште мислам дека со оглед на околностите, тоа беше најпаметна одлука во моментот. Ама ете, го мразам тоа.</p><p>Не знам што сакам.</p><p>Луда сум.</p><p>А ти сепак ме трпиш.</p><p>Фала ти.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Doreah, post: 315207, member: 3068"] Убаво ми е со тебе. Прекрасно. Поразличен си од сите со кои сум била досега. Може да се рече дури и дека не си мој тип. Ама тоа е убавината на ова нашево, како и да се вика. После толку долга врска, не ми требаше реприза, копија на бившиот. Уствари не ми требаше ни ти. Не сум особа што бара некој нов за да го заборави претходниот. Но ете, се појави. Можеби во лош момент, ама се појави и веќе скоро два месеци делиме преубави моменти. Не, не сум заљубена во тебе. Љубовта не беше дел од планот уште од сам почеток. И можеби поубаво е да остане така. Бар уште некое време. Мислам дека чувствата само би го расипале ова што го имаме. А сепак, жена сум. Ми пречи што сме „недефинирани“. Не сме во врска. Не сме ни само другари. Не сме ни само фак бадис. Туку од се' по малку. Од една страна, убаво ми е што за промена сум со ваков статус. Од друга пак, осеќам потреба да се залепи етикета на ова. Да дефинираме било каков статус, ама да не се смени ништо во односите меѓу нас. Се' да остане како што беше досега. И кога би ти го кажала ова, би се мразела себеси пошто ти вршам притисок на некој начин. Знам дека и ти уште си несигурен, како и јас. Затоа си молчам. А сепак, се мразам себеси што не знам да уживам во моментот без да размислувам за иднината. Се мразам и затоа што толку тешко ми е да го кријам ова од другите. Те мразам и тебе затоа што прифати да бидеме во тајност, бар некое време. А се' уште мислам дека со оглед на околностите, тоа беше најпаметна одлука во моментот. Ама ете, го мразам тоа. Не знам што сакам. Луда сум. А ти сепак ме трпиш. Фала ти. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom