Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lina.l" data-source="post: 313881" data-attributes="member: 5970"><p>Храброст имам, ама немам срце,</p><p>на разделба да ти кажам дека те сакам,</p><p>се плашам таа наша слабост</p><p>да не' не охрабри да не се напуштиме.</p><p>Не се заминува ако се сака,</p><p>не се останува, ако нема надеж, знаеме.</p><p>Сакавме љубов, а не знаевме што со неа,</p><p>па сега боли онаму каде беше стуткана.</p><p>Сакавме љубов....проклета нека е.</p><p>Ти пишувам, да не те оставам без збор</p><p>а всушност немам што да ти кажам,</p><p>сувишни се овие зборови,</p><p>зашто вистинските не можам да ги најдам.</p><p>Болно ќе недостигаш долго време, ама ќе помине.</p><p>После години, знам, само убави спомени од тебе ќе имам.</p><p>Чувај ме и ти во некој агол на срцето, </p><p>сети се со насмевка некогаш на мене,</p><p>нема да се бунам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lina.l, post: 313881, member: 5970"] Храброст имам, ама немам срце, на разделба да ти кажам дека те сакам, се плашам таа наша слабост да не' не охрабри да не се напуштиме. Не се заминува ако се сака, не се останува, ако нема надеж, знаеме. Сакавме љубов, а не знаевме што со неа, па сега боли онаму каде беше стуткана. Сакавме љубов....проклета нека е. Ти пишувам, да не те оставам без збор а всушност немам што да ти кажам, сувишни се овие зборови, зашто вистинските не можам да ги најдам. Болно ќе недостигаш долго време, ама ќе помине. После години, знам, само убави спомени од тебе ќе имам. Чувај ме и ти во некој агол на срцето, сети се со насмевка некогаш на мене, нема да се бунам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom