Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 310146" data-attributes="member: 1970"><p>Се сретнавме на раскрсницата со сиви улици..</p><p>Јас излегував од дупката,ти паѓаше..Ми подаде рака и ми помогна да излезам,не знаејќи дека и ти ќе паднеш...</p><p>И ме гледаше таква ранета не знаејќи како да ми помогнеш..сакаше да ми ги залечиш раните не ти дозволив да ми пријадеш,моја борба беше тоа..</p><p>И чекор по чекор ме следеше,ме пратеше како ѕвезда низ ллавиринтите на дупката..</p><p>И згасна мојата ѕвезда водилка..Сосем.</p><p>Нова се роди..</p><p>........</p><p>Те гледам како се давиш во дупката..ја пратам борбата која ја водиш и ти го светлам патот..</p><p>Сакам да ти пријдам,да ти подадам рака но не дозволуваш..</p><p>Пушти ме да ти помогнам го знам патот...</p><p>Сакав да отидам,да те заборавам да оставам се зад себе,но сега не можам..</p><p>Ќе ти го светлам патот како ти мене пред некое време..</p><p>Ќе чекам да заврши борбата за да може да ти го закачам орденот на градите.Знам,знам дека ќе победиш..</p><p>Биди силен и издржи..Ќе помине..</p><p>Со тебе сум,покрај тебе сум..па макар постанал и најголем клошар,макар постанал и најголем лудак,макар бил и просјак и отпадник мразен од сите...</p><p>Ќе те пратам и ќе светлам се пред тебе додека не победиш..а тогаш..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 310146, member: 1970"] Се сретнавме на раскрсницата со сиви улици.. Јас излегував од дупката,ти паѓаше..Ми подаде рака и ми помогна да излезам,не знаејќи дека и ти ќе паднеш... И ме гледаше таква ранета не знаејќи како да ми помогнеш..сакаше да ми ги залечиш раните не ти дозволив да ми пријадеш,моја борба беше тоа.. И чекор по чекор ме следеше,ме пратеше како ѕвезда низ ллавиринтите на дупката.. И згасна мојата ѕвезда водилка..Сосем. Нова се роди.. ........ Те гледам како се давиш во дупката..ја пратам борбата која ја водиш и ти го светлам патот.. Сакам да ти пријдам,да ти подадам рака но не дозволуваш.. Пушти ме да ти помогнам го знам патот... Сакав да отидам,да те заборавам да оставам се зад себе,но сега не можам.. Ќе ти го светлам патот како ти мене пред некое време.. Ќе чекам да заврши борбата за да може да ти го закачам орденот на градите.Знам,знам дека ќе победиш.. Биди силен и издржи..Ќе помине.. Со тебе сум,покрај тебе сум..па макар постанал и најголем клошар,макар постанал и најголем лудак,макар бил и просјак и отпадник мразен од сите... Ќе те пратам и ќе светлам се пред тебе додека не победиш..а тогаш.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom