Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lady*" data-source="post: 308709" data-attributes="member: 894"><p>И повторно исто.Истото случајно сретнување.</p><p>Пресретнување на нашите погледи,нашите срца.И ти си тој истиот.Трчиш на кај мене,брзајќи да ме прегрнеш.Со насмевка на лицето и надеж.Се прашувам од каде таа надеж?И ме стискаш цврто и долго.А јас?Се правам будала дека ми е сеедно што те гледам,топејќи се во твојата прегратка.А ми оди да те удрам силно,да ти се извикам,да те навредам..Да ти вратам за се’.Но од друга страна пак толку многу ми недостигаш,што..што..Ете така.Ми недостигаш.Ми недостига твоето присуство,твоето смеење и твојата насмевка,твојата позитива што ја делеше со мене,твојата внимателност,ми недостигаш ти.И не!Не сакам да те гледам.Чувствувам како ми ги кинеш раните од сопствената кожа.Ги отвараш и боли.Многу боли.Денот ми се претвора во ноќ.Денот ми се претвора во минато,навраќајќи се кон тебе,со тебе,без тебе..Ми ги упропастуваш дните кога ќе те сретнам!Не сакам да те гледам,сфаќаш?Ме боли.Не ми се појавувај пред очи.Заборавам се’ и ти пак случајно ме сретнуваш,и пак,и пак..Не можам повеќе,оди си!Ме измачуваш и со твоето присуство и со твоето отсуство.Не можам без тебе,не можам со тебе.Бегај од мене…Или дојди и остани.Остани,но засекогаш.</p><p>Не ме измачувај,не можам повеќе..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lady*, post: 308709, member: 894"] И повторно исто.Истото случајно сретнување. Пресретнување на нашите погледи,нашите срца.И ти си тој истиот.Трчиш на кај мене,брзајќи да ме прегрнеш.Со насмевка на лицето и надеж.Се прашувам од каде таа надеж?И ме стискаш цврто и долго.А јас?Се правам будала дека ми е сеедно што те гледам,топејќи се во твојата прегратка.А ми оди да те удрам силно,да ти се извикам,да те навредам..Да ти вратам за се’.Но од друга страна пак толку многу ми недостигаш,што..што..Ете така.Ми недостигаш.Ми недостига твоето присуство,твоето смеење и твојата насмевка,твојата позитива што ја делеше со мене,твојата внимателност,ми недостигаш ти.И не!Не сакам да те гледам.Чувствувам како ми ги кинеш раните од сопствената кожа.Ги отвараш и боли.Многу боли.Денот ми се претвора во ноќ.Денот ми се претвора во минато,навраќајќи се кон тебе,со тебе,без тебе..Ми ги упропастуваш дните кога ќе те сретнам!Не сакам да те гледам,сфаќаш?Ме боли.Не ми се појавувај пред очи.Заборавам се’ и ти пак случајно ме сретнуваш,и пак,и пак..Не можам повеќе,оди си!Ме измачуваш и со твоето присуство и со твоето отсуство.Не можам без тебе,не можам со тебе.Бегај од мене…Или дојди и остани.Остани,но засекогаш. Не ме измачувај,не можам повеќе.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom