Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 307927" data-attributes="member: 1970"><p>Ме хипнотизира.</p><p>Од време на време баш како вечерва ми се враќаат тие моменти во кои те доживував.Во кои ме хипнотизираше со својата појава.Со своето присуство.Кога се останато околу мене се губеше и постоеше само ти.</p><p>Велам те доживував.</p><p>Како да беше цвеќе па го вдишував во себе твојот мирис.</p><p>Како да бев уметник,па те цртав во себе.</p><p>Како да бев дете што го доживува првиот снег.</p><p>Тие доживувања...баш чудно..не ме болат.</p><p>Напротив.Прават да се чувствувам среќна.Некоја топлина се шири низ градиве,ми створа насмевка.</p><p>На лицето,во мислите,низ целото тело.</p><p>Посебно го сакам оној момент кога случајно го подигнав погледот и тргајќи ги прамените на коса од лицето ги сретнав твоите очи.Те сретнав тебе.Како да се споија нашите универзуми.</p><p>Се слеаа во еден.Те видов тебе и сета твоја болка,се видов себе си во тебе.</p><p>Тој момент е така длабоко врежан во мене.</p><p>И не знам уште колку пати ќе го опишувам и ќе се навраќам на него.</p><p>Ќе се вратиш ли повторно или тоа беше последен пат да те видам?</p><p>Како и да е...</p><p>Живееш во мене и сакам да знаеш што чувствувам.</p><p>Што твојата појава предизвика во мене.</p><p>Сакам да знаеш.Ништо не очекувам.Баш ништо.Само да </p><p>ти го кажам она што немав храброст да го изустам,а ме јадеше како црв.Тие неизустени зборови....Тие испуштени прилики..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 307927, member: 1970"] Ме хипнотизира. Од време на време баш како вечерва ми се враќаат тие моменти во кои те доживував.Во кои ме хипнотизираше со својата појава.Со своето присуство.Кога се останато околу мене се губеше и постоеше само ти. Велам те доживував. Како да беше цвеќе па го вдишував во себе твојот мирис. Како да бев уметник,па те цртав во себе. Како да бев дете што го доживува првиот снег. Тие доживувања...баш чудно..не ме болат. Напротив.Прават да се чувствувам среќна.Некоја топлина се шири низ градиве,ми створа насмевка. На лицето,во мислите,низ целото тело. Посебно го сакам оној момент кога случајно го подигнав погледот и тргајќи ги прамените на коса од лицето ги сретнав твоите очи.Те сретнав тебе.Како да се споија нашите универзуми. Се слеаа во еден.Те видов тебе и сета твоја болка,се видов себе си во тебе. Тој момент е така длабоко врежан во мене. И не знам уште колку пати ќе го опишувам и ќе се навраќам на него. Ќе се вратиш ли повторно или тоа беше последен пат да те видам? Како и да е... Живееш во мене и сакам да знаеш што чувствувам. Што твојата појава предизвика во мене. Сакам да знаеш.Ништо не очекувам.Баш ништо.Само да ти го кажам она што немав храброст да го изустам,а ме јадеше како црв.Тие неизустени зборови....Тие испуштени прилики.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom