Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 299342" data-attributes="member: 1970"><p>И кога се откажав да се терам себе да ти пристапам смислувајќи што да ти кажам,</p><p>универзумот ги сплетка своите прсти во приказнава и се се одвива полека само од себе.</p><p>Ме интересира како ќе се одвиваат работите понатаму.</p><p></p><p>...............................</p><p></p><p>-Имаш цигара?</p><p>Го прашав колегата на работа.</p><p>-Немам ама ќе ти најдам.</p><p>Додека стоев во разговор со него помина ти.</p><p>Господине П...</p><p>Имате цигара за Лена?</p><p></p><p>Ми се приближи и ме погледна длабоко во очите.</p><p>Колку само е топла таа кафеава боја на твоите очи.Не сум видела досега очи со толку интезивна кафеава боја.Ме потсеќаат на октомври.Ме потсеќаат на убави нешта,на есента која толку ја сакам.</p><p></p><p>Ох не,нема везе ќе одам секако сега па ќе купам,</p><p>реков сосем збунето.</p><p></p><p>Можеш и две да земеш..рече.</p><p></p><p>А да ја земам цела кутија?</p><p>Да те понесам тебе со себе и да не те пуштам никогаш од рацеве?</p><p>Си мислев во себе додека внимателно ги вадев двете цигари од црвената кутија.</p><p></p><p>Не знам дали реков фала.</p><p>Знам дека ми беше непријатно,да се гребам.</p><p>Не сум се гребела од средно.Секогаш имам цигари со себе.И сега еден единствен пат,добив од тебе.</p><p></p><p>Зошто не те прашав ќе дојдеш ли со мене да запалиме заедно?</p><p>Можев да речам,</p><p>ок една за мене една за тебе..</p><p>Не реков..</p><p>Зашто сум стаписана во место и ми се губат зборовите кога си тука,срцево чука како лудо и милион емоции ме преплавуваат истовремено и се се трудам да не приметиш ништо.</p><p>А се ти е јасно нели?</p><p>Барем мене можеш да ме прочиташ како буквар..</p><p></p><p>Колку ли шанси ќе пропуштам уште?</p><p>..............</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 299342, member: 1970"] И кога се откажав да се терам себе да ти пристапам смислувајќи што да ти кажам, универзумот ги сплетка своите прсти во приказнава и се се одвива полека само од себе. Ме интересира како ќе се одвиваат работите понатаму. ............................... -Имаш цигара? Го прашав колегата на работа. -Немам ама ќе ти најдам. Додека стоев во разговор со него помина ти. Господине П... Имате цигара за Лена? Ми се приближи и ме погледна длабоко во очите. Колку само е топла таа кафеава боја на твоите очи.Не сум видела досега очи со толку интезивна кафеава боја.Ме потсеќаат на октомври.Ме потсеќаат на убави нешта,на есента која толку ја сакам. Ох не,нема везе ќе одам секако сега па ќе купам, реков сосем збунето. Можеш и две да земеш..рече. А да ја земам цела кутија? Да те понесам тебе со себе и да не те пуштам никогаш од рацеве? Си мислев во себе додека внимателно ги вадев двете цигари од црвената кутија. Не знам дали реков фала. Знам дека ми беше непријатно,да се гребам. Не сум се гребела од средно.Секогаш имам цигари со себе.И сега еден единствен пат,добив од тебе. Зошто не те прашав ќе дојдеш ли со мене да запалиме заедно? Можев да речам, ок една за мене една за тебе.. Не реков.. Зашто сум стаписана во место и ми се губат зборовите кога си тука,срцево чука како лудо и милион емоции ме преплавуваат истовремено и се се трудам да не приметиш ништо. А се ти е јасно нели? Барем мене можеш да ме прочиташ како буквар.. Колку ли шанси ќе пропуштам уште? .............. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom