Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 294407" data-attributes="member: 3001"><p>Ноќва запали кандила за покој на душата моја, за да го најде својот пат и наместо романтични свеќи нека горат во темнината.</p><p>Само денес , само ноќва нека биде и прва и последна и радосна и тажна, нека биде рамнодушна.</p><p>И очите нека не гледаат ниту што било, а во умот нека не врви мисла ниту што ќе биде.</p><p>Било,поминало, еден ден како еден живот,една темнина како многу други,исти се....</p><p>Очите пајажини фатија од самотија. Месечината секогаш ќе го осветлува патот во мракот.</p><p>Многу мрак за една душа, многу тежина за еден човек.</p><p>Се прашувам дали тежината е потешка пред тебе или по тебе?</p><p>Или темнината е потемна пред тебе или по тебе?</p><p>Тама и молкум се простувам од себе, за да продолжам како авет да талкам по патиштата измеѓу сонот и јавето.</p><p>И тоа не бев јас повеќе , бев само сенка на сеништето кое го носеше моето име...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 294407, member: 3001"] Ноќва запали кандила за покој на душата моја, за да го најде својот пат и наместо романтични свеќи нека горат во темнината. Само денес , само ноќва нека биде и прва и последна и радосна и тажна, нека биде рамнодушна. И очите нека не гледаат ниту што било, а во умот нека не врви мисла ниту што ќе биде. Било,поминало, еден ден како еден живот,една темнина како многу други,исти се.... Очите пајажини фатија од самотија. Месечината секогаш ќе го осветлува патот во мракот. Многу мрак за една душа, многу тежина за еден човек. Се прашувам дали тежината е потешка пред тебе или по тебе? Или темнината е потемна пред тебе или по тебе? Тама и молкум се простувам од себе, за да продолжам како авет да талкам по патиштата измеѓу сонот и јавето. И тоа не бев јас повеќе , бев само сенка на сеништето кое го носеше моето име... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom