Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 283354" data-attributes="member: 3108"><p>И така бидна. Двете тела не се споија во едно. Ама кого залажувам. Може ли скршеното да го залепиш? Може ли мајката природа од две да направи едно? Не!Само едно се разделува на две. И не ми кукај сега за тие иднини,глупоштини,за тие далечни хоризонти каде сонцето е месечина,кога се што ми докажа не беше симнување на ѕвезди,туку најбрз начин да изгаснеш нешто така исконско,така недостижно. Знаеше дека имам срце кое копнее по љубов,знаеше дека и љубовта е тежок поим со кој читанките во основно не сакаа да не соочат. Не ме гледај како штотуку да си се отелил на овој свет,не барај од мене да ти покажам дека ми е тешко,вистината е дека мојот среден прст ќе се дигне после нашиот пад. Ќе ме споредиш со секоја бивша,ќе се надеваш и дека идната нема да биде толку тврдоглава ко мене,но твоите манипулации ќе продолжат да живеат во нечие секојдневие,се додека нејзиниот грб не ти стане посладок од нејзиното лице.</p><p>Искрено се срамам што пишувам и што инспирацијата за истиот си ти. Ми горчи ко пелин на душата твојата промисленост,а моја празноглавост. Но како велат-од грешките се учи. За жал,јас покрај тебе научив само како повеќе да грешам. За следниот пат да биде безболно,но слатко како да е прв!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 283354, member: 3108"] И така бидна. Двете тела не се споија во едно. Ама кого залажувам. Може ли скршеното да го залепиш? Може ли мајката природа од две да направи едно? Не!Само едно се разделува на две. И не ми кукај сега за тие иднини,глупоштини,за тие далечни хоризонти каде сонцето е месечина,кога се што ми докажа не беше симнување на ѕвезди,туку најбрз начин да изгаснеш нешто така исконско,така недостижно. Знаеше дека имам срце кое копнее по љубов,знаеше дека и љубовта е тежок поим со кој читанките во основно не сакаа да не соочат. Не ме гледај како штотуку да си се отелил на овој свет,не барај од мене да ти покажам дека ми е тешко,вистината е дека мојот среден прст ќе се дигне после нашиот пад. Ќе ме споредиш со секоја бивша,ќе се надеваш и дека идната нема да биде толку тврдоглава ко мене,но твоите манипулации ќе продолжат да живеат во нечие секојдневие,се додека нејзиниот грб не ти стане посладок од нејзиното лице. Искрено се срамам што пишувам и што инспирацијата за истиот си ти. Ми горчи ко пелин на душата твојата промисленост,а моја празноглавост. Но како велат-од грешките се учи. За жал,јас покрај тебе научив само како повеќе да грешам. За следниот пат да биде безболно,но слатко како да е прв! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom