Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="BlackTulip" data-source="post: 282541" data-attributes="member: 2648"><p>ја отворив странава да напишам се што ми лежи на душава со цел дена можеби ќе ми олесни оваа тежина што ја имам ставено во срцево . Не можам да си поверувам колку работите се менуваат колку луѓето се менуваат колку ти се смени наеднаш . Мразам што сум толку добра и мразам што секогаш сум имала разбирање за се што ти се случувало , сум била до тебе и во добро и во лошо. Тешко е , ах колку е тешко да продолжиш без некој што имаш потреба од него , имаш потреба и од една мала насмевка искрена насмевка што ќе ти го разубави денот. Може ли некој да каже сега како се исправаат работите одпосле, да каже како да му дадеш време на времето, кога времето сакаш да го поминеш со таа особа. Ко експлозија од мисли и чувства во себе осекам , ни крај ни почеток гледам. Велат се ќе помине , а зошто знам во себе дека баш ова нема ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BlackTulip, post: 282541, member: 2648"] ја отворив странава да напишам се што ми лежи на душава со цел дена можеби ќе ми олесни оваа тежина што ја имам ставено во срцево . Не можам да си поверувам колку работите се менуваат колку луѓето се менуваат колку ти се смени наеднаш . Мразам што сум толку добра и мразам што секогаш сум имала разбирање за се што ти се случувало , сум била до тебе и во добро и во лошо. Тешко е , ах колку е тешко да продолжиш без некој што имаш потреба од него , имаш потреба и од една мала насмевка искрена насмевка што ќе ти го разубави денот. Може ли некој да каже сега како се исправаат работите одпосле, да каже како да му дадеш време на времето, кога времето сакаш да го поминеш со таа особа. Ко експлозија од мисли и чувства во себе осекам , ни крај ни почеток гледам. Велат се ќе помине , а зошто знам во себе дека баш ова нема ... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom