Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 282486" data-attributes="member: 3108"><p>Без нималку премислување ја тргнав кон себе и ја бакнав.Таа во почетокот жолчно се опираше,но потоа се предаде на мојот здив. Така скротена ја милував по косата,а таа како да заборави на неранимајкото кого го чека. Тој ден таа убавица стана дел од мене.Како и црвениот кармин кој цела вечер годро го носев на усните и веќе не сакав да го избришам.......</p><p>.......Јас не сум разочарана.Не сум ни огорчена.Моето разочарување на непријателите им носи задоволство.И ти си еден од нив...Moже затоа кога ќе застанам пред огледало ни ликот не си го препознавам. Се смеам,секогаш,секаде и пред секого. Mи велеше:</p><p>“Смеј се. Таква си поубава.”</p><p>И ете,те послушав. Само се смеам. Се смеев кога открив дека јас и таа имаме еден пресек,а тоа беше ти . И повеќе девојки те делевме. Се смеев и кога бесрамно ми го правеше пред мене тоа што веќе го знаев. Барем, само тоа сум ти го сторила зад грб.Гледаш и колку се разликуваме.</p><p>Никој не знае што зад згрчените усни мускули ми се крие. Тоа ни јас не го знам,не го знае ни ликот што ме поздравува од одразот во огледалото. Но насмевката ми помогна да останам на нозе.</p><p>Се смеев кога ти плачеше. Се смеев кога падна на колена. Се смеев на болката која некогаш ме болеше мене. Се смеев како што ти се смееше кога ги држеше нив за рака. Се смеев на сметка на мојата измината болка,а сега веќе твоја. Сметката ќе ја платиш ти. Јас не работам со ситно.</p><p>Ти благодарам за насмевката, само тоа единствено нешто од тебе ми остана.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 282486, member: 3108"] Без нималку премислување ја тргнав кон себе и ја бакнав.Таа во почетокот жолчно се опираше,но потоа се предаде на мојот здив. Така скротена ја милував по косата,а таа како да заборави на неранимајкото кого го чека. Тој ден таа убавица стана дел од мене.Како и црвениот кармин кој цела вечер годро го носев на усните и веќе не сакав да го избришам....... .......Јас не сум разочарана.Не сум ни огорчена.Моето разочарување на непријателите им носи задоволство.И ти си еден од нив...Moже затоа кога ќе застанам пред огледало ни ликот не си го препознавам. Се смеам,секогаш,секаде и пред секого. Mи велеше: “Смеј се. Таква си поубава.” И ете,те послушав. Само се смеам. Се смеев кога открив дека јас и таа имаме еден пресек,а тоа беше ти . И повеќе девојки те делевме. Се смеев и кога бесрамно ми го правеше пред мене тоа што веќе го знаев. Барем, само тоа сум ти го сторила зад грб.Гледаш и колку се разликуваме. Никој не знае што зад згрчените усни мускули ми се крие. Тоа ни јас не го знам,не го знае ни ликот што ме поздравува од одразот во огледалото. Но насмевката ми помогна да останам на нозе. Се смеев кога ти плачеше. Се смеев кога падна на колена. Се смеев на болката која некогаш ме болеше мене. Се смеев како што ти се смееше кога ги држеше нив за рака. Се смеев на сметка на мојата измината болка,а сега веќе твоја. Сметката ќе ја платиш ти. Јас не работам со ситно. Ти благодарам за насмевката, само тоа единствено нешто од тебе ми остана. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom