Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 281582" data-attributes="member: 1768"><p>Се прашувам: Како ли да се искаже она чувство кога ти треба нејзината љубов за срцето да продолжи да отчукува?</p><p>Како ли да се пренесе на некоја личност мислата дека твоето постоење е детерминирано од нејзината насмевка?</p><p>Постои ли начин за да се искаже важната улога која ја има таа во твојот живот?</p><p>Ако постои.... би сакал да знам, затоа што некогаш мислам дека не успевам потполно да го пренесам сѐ што ми стои во градиве...</p><p>Некогаш се гледам во огледало и си викам „Патетичен еден!“, зошто?</p><p>Затоа што јас без неа сум патетичен. Ги изговарам најбесмислените зборови, ја пеам песната со најтажни рефрени, ја свирам најдосадната симофинија...</p><p>Да мила, мојата патетичност почнува во мигот кога во темнината не го гледам твојот лик, во тишината не го слушам чукањето на твоето срце, а во мугрите го нема твоето присуство...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 281582, member: 1768"] Се прашувам: Како ли да се искаже она чувство кога ти треба нејзината љубов за срцето да продолжи да отчукува? Како ли да се пренесе на некоја личност мислата дека твоето постоење е детерминирано од нејзината насмевка? Постои ли начин за да се искаже важната улога која ја има таа во твојот живот? Ако постои.... би сакал да знам, затоа што некогаш мислам дека не успевам потполно да го пренесам сѐ што ми стои во градиве... Некогаш се гледам во огледало и си викам „Патетичен еден!“, зошто? Затоа што јас без неа сум патетичен. Ги изговарам најбесмислените зборови, ја пеам песната со најтажни рефрени, ја свирам најдосадната симофинија... Да мила, мојата патетичност почнува во мигот кога во темнината не го гледам твојот лик, во тишината не го слушам чукањето на твоето срце, а во мугрите го нема твоето присуство... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom