Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Марија" data-source="post: 278635" data-attributes="member: 956"><p>Љубов моја, има денови кога среќата што ја живеам со тебе е недоволно моќна да се избори со старите, искусни демони.</p><p>Седната покрај прозорецот со рацете турнати една во друга, виснати во скутот, немо ја набљудувам лесната раздвиженост на снегулките кои се напластуваат.</p><p>Занесно следам како паѓаат на земјата и оставам меланхолијата во мене да ја свири својата мелодија. Тивко и сосема бавно ги распостила своите ноти низ телово, мозокот отсуствува од случувањата, а една тешка грутка ми ги притиска градиве. Од непознати причини, гледајќи како уличните светилки тајно ги осветлуваат снегулките, грутката расте уште повеќе. И не можам да направам ништо за растењето да престане. Сосема сум преплавена од бавни тажни и меланхолични чувства. </p><p>Се чувствувам како да сум го напуштила сопатвеното тело кое до предмалку со задоволство ќе танцуваше со снегулките. Нем нављудувач на тажна претстава.</p><p>Немам сила да направам било што.</p><p>Нерасположението кое не можам да го објаснам, ме обзема целосно и ме држи во своите окови. Ме присилува да ја слушам музиката која ја свири меланхолијата и да станам дел од неа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Марија, post: 278635, member: 956"] Љубов моја, има денови кога среќата што ја живеам со тебе е недоволно моќна да се избори со старите, искусни демони. Седната покрај прозорецот со рацете турнати една во друга, виснати во скутот, немо ја набљудувам лесната раздвиженост на снегулките кои се напластуваат. Занесно следам како паѓаат на земјата и оставам меланхолијата во мене да ја свири својата мелодија. Тивко и сосема бавно ги распостила своите ноти низ телово, мозокот отсуствува од случувањата, а една тешка грутка ми ги притиска градиве. Од непознати причини, гледајќи како уличните светилки тајно ги осветлуваат снегулките, грутката расте уште повеќе. И не можам да направам ништо за растењето да престане. Сосема сум преплавена од бавни тажни и меланхолични чувства. Се чувствувам како да сум го напуштила сопатвеното тело кое до предмалку со задоволство ќе танцуваше со снегулките. Нем нављудувач на тажна претстава. Немам сила да направам било што. Нерасположението кое не можам да го објаснам, ме обзема целосно и ме држи во своите окови. Ме присилува да ја слушам музиката која ја свири меланхолијата и да станам дел од неа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom