Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 274408" data-attributes="member: 3108"><p>Сакам да бидам со тебе,да го делам секојдневието,да ја сокриеме иднината и да заборавиме на минатото.Тоа би било супер но мене минатото сеуште ме прогонува.А како што гледаш и сегашноста не е чиста,зашто во неа живееме јас ти и некој трет.Не ти ставам ултиматум.Доволно си возрасна за да одлучуваш.А каква и да е твојата одлука и колку таа да ме боли,јас секогаш ќе те чекам.Можеби те привлекува тоа што ме немаш.Нас не поврзува само платонска нишка.Едноставно човек знае дека таа е вистинската.Дури и да вложи се на иднина која се држи на стаклени нозе,не може против нејзиниот кристален поглед,ниту против развеаните коси на студениот ветрец.Така,ако не се обидам никогаш нема да дознаам.А тие твои кафеави темни очи и бадемова коса ќе ме прогонуваат низ сништата.Тогаш до следната средба.До твојата одлука и мојата истрајност.А дотогаш ќе те чувам потајно во срцето.Ако сме биле вистински ќе дотраеме.Ако пак не,никогаш не би успеале.Зашто исчекувањето е полошо од зборот збогум.Ќе навикнеш да живееш без некој што бил дел од твоето секојдневие,но никогаш да престанеш да го чекаш.Тешко е но убавината не е во лесните нешта.Ако и ти беше лесна одамна ќе бевме минато.А сега убавице топли се во неговите прегратки,за подоцна да се ладиш во мои пазуви.Годината бавно минува без тебе,но на срцево си сраснала како уште една комора.И верувај без тебе ниту јас би бил целосен ниту би живеел.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 274408, member: 3108"] Сакам да бидам со тебе,да го делам секојдневието,да ја сокриеме иднината и да заборавиме на минатото.Тоа би било супер но мене минатото сеуште ме прогонува.А како што гледаш и сегашноста не е чиста,зашто во неа живееме јас ти и некој трет.Не ти ставам ултиматум.Доволно си возрасна за да одлучуваш.А каква и да е твојата одлука и колку таа да ме боли,јас секогаш ќе те чекам.Можеби те привлекува тоа што ме немаш.Нас не поврзува само платонска нишка.Едноставно човек знае дека таа е вистинската.Дури и да вложи се на иднина која се држи на стаклени нозе,не може против нејзиниот кристален поглед,ниту против развеаните коси на студениот ветрец.Така,ако не се обидам никогаш нема да дознаам.А тие твои кафеави темни очи и бадемова коса ќе ме прогонуваат низ сништата.Тогаш до следната средба.До твојата одлука и мојата истрајност.А дотогаш ќе те чувам потајно во срцето.Ако сме биле вистински ќе дотраеме.Ако пак не,никогаш не би успеале.Зашто исчекувањето е полошо од зборот збогум.Ќе навикнеш да живееш без некој што бил дел од твоето секојдневие,но никогаш да престанеш да го чекаш.Тешко е но убавината не е во лесните нешта.Ако и ти беше лесна одамна ќе бевме минато.А сега убавице топли се во неговите прегратки,за подоцна да се ладиш во мои пазуви.Годината бавно минува без тебе,но на срцево си сраснала како уште една комора.И верувај без тебе ниту јас би бил целосен ниту би живеел. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom