Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="SaraFighter" data-source="post: 273851" data-attributes="member: 3108"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Кратко,ама слатко. Со тебе научив да љубам. Нема да бегам од часови,се додека ти си тука да ме подучуваш. Ти ветувам. </span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Срцето ми гори кога си до мене,а и кога си далеку со мислите ти се приближувам. Не постои момент да избегаш.Tе чувам заро</span></span><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">бен во главава,во телово,во срцево. ..Ти си единствениот на кој оваа година сакам да подарам нешто-мојата душа. Чувај ме,како што те чувам јас. Сакај ме колку што го сакаш својот одраз во огледалото,а јас те сакам толку колку молчам во текот на денот Дедо Мраз подранил со подарокот оваа година,но барем го прочитал писмото. Во него се криеше мојата најголема желба,а стоеше само едно име. Претпоставуваш чие? Твоето! </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaraFighter, post: 273851, member: 3108"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Кратко,ама слатко. Со тебе научив да љубам. Нема да бегам од часови,се додека ти си тука да ме подучуваш. Ти ветувам. [/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Срцето ми гори кога си до мене,а и кога си далеку со мислите ти се приближувам. Не постои момент да избегаш.Tе чувам заро[/COLOR][/FONT][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]бен во главава,во телово,во срцево. ..Ти си единствениот на кој оваа година сакам да подарам нешто-мојата душа. Чувај ме,како што те чувам јас. Сакај ме колку што го сакаш својот одраз во огледалото,а јас те сакам толку колку молчам во текот на денот Дедо Мраз подранил со подарокот оваа година,но барем го прочитал писмото. Во него се криеше мојата најголема желба,а стоеше само едно име. Претпоставуваш чие? Твоето! [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom