Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 273401" data-attributes="member: 1081"><p>Повторно изнервирана поради Х причина. Повторно јас бев тој што те смируваше. И успеав.</p><p>Секогаш кога си таква наоѓам начин да те смирам, а потоа да ми речеш дека неможеш без мене, затоа што сум тука за тебе за се.</p><p></p><p>Најмила моја, морам да бидам. Го заслужуваш тоа. Сакам да те гледам насмеана .. не сакам да те видам со солзи во очите, бидејќи вината ќе си ја префрлам на мене, иако јас не сум кривиот. Ќе помислам дека е нешто за кое што сум неможел да најдам начин да биде обратно од тоа.</p><p></p><p>Не, додека си ти со мене нема да имаш солза во окото. Би ти дозволил, но само ако се солзи на среќа.</p><p>Никогаш нема да дозволам да има тага во тебе и во твоите очи.</p><p>Сакам да го гледам нивниот сјај, сакам да ја гледам твојата најубава насмевка. Сакам времето да застане и цело време да те гледам таква.</p><p></p><p><span style="font-size: 9px">Те сакам.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 273401, member: 1081"] Повторно изнервирана поради Х причина. Повторно јас бев тој што те смируваше. И успеав. Секогаш кога си таква наоѓам начин да те смирам, а потоа да ми речеш дека неможеш без мене, затоа што сум тука за тебе за се. Најмила моја, морам да бидам. Го заслужуваш тоа. Сакам да те гледам насмеана .. не сакам да те видам со солзи во очите, бидејќи вината ќе си ја префрлам на мене, иако јас не сум кривиот. Ќе помислам дека е нешто за кое што сум неможел да најдам начин да биде обратно од тоа. Не, додека си ти со мене нема да имаш солза во окото. Би ти дозволил, но само ако се солзи на среќа. Никогаш нема да дозволам да има тага во тебе и во твоите очи. Сакам да го гледам нивниот сјај, сакам да ја гледам твојата најубава насмевка. Сакам времето да застане и цело време да те гледам таква. [SIZE=1]Те сакам.[/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)
На врв
Bottom